Målmand får langtidskontrakt med SønderjyskE

SønderjyskE-målmand Kristian Dahl Pedersen kan juble over en langvarig kontraktforlængelse. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Målmand får langtidskontrakt med SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristian Pedersen har forlænget sin aftale med SønderjyskE, så han binder sig til klubben til 2022.

Sønderborg: Det er en af nøglespillerne i denne sæson, der nu har bundet sig til SønderjyskE for yderligere tre sæsoner.

Kristian Dahl Pedersen havde kontraktudløb efter denne sæson, men nu har målmanden underskrevet en aftale til sommeren 2022.

- Jeg har valgt at forlænge min aftale med tre år, fordi jeg synes, at vi har fået samlet en spændende og meget attraktiv spillertrup. Vi træner godt, og alle har lysten og mulighederne for at fortsætte den gode udvikling, siger Kristian Pedersen i en pressemeddelelse.

Han kom til klubben fra Nordsjælland forrige sommer, og efter skadesproblemer i sin første sæson har han i denne sæson indtaget positionen øverst i målmandshierarkiet.

Nu har han også fundet sig så meget til rette i Sønderborg, at han har bundet sig til klubben flere år ud i fremtiden.

Cheftræner Kasper Christensen glæder sig naturligt nok over, at han fortsat kan råde over Kristian Pedersen.

- Kristian er træningsnarkoman og en spiller, der virkelig stiller krav til medspillere, trænere og staben omkring holdet. Han har efter en skadesplaget sæson i fjor virkelig vist sit niveau i denne sæson, hvor han har stået meget stabilt og er blandt de keepere i ligaen med flest redninger, siger træneren.

- Hans sult og træningsmentalitet kan være med til at flytte ham endnu mere, og jeg tror, vi vil se, at han i de kommende sæsoner vil lægge yderligere lag på sit spil, siger Kasper Christensen.

Kristian Pedersen er i denne sæson en del af en målmandstrio, der desuden tæller Thorsten Fries og Henrik Norlander. Fries skifter til norske Elverum til sommer, mens svenske Norlanders fremtid er uafklaret.

Til sommer bliver truppen suppleret med ungdomslandsholdsmålmand Simon Egtved.

Målmand får langtidskontrakt med SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce