Én flyvende halvleg sikrede SønderjyskE storsejr

Topscorer Mikkel Møller førte an, da SønderjyskE lørdag slog de hollandske mestre fra Aalsmeer. Arkivfoto: Timo Battefeld

Én flyvende halvleg sikrede SønderjyskE storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag eftermiddag uddelte SønderjyskE's håndboldherrer bøllebank til de hollandske mestre fra Aalsmeer. Sejren skulle hives i land i en anden halvleg, hvor jerntæppet Kristian Pedersen, et opbakkende forsvarsspil og en flot kæmpende offensiv splittede de hollandske mestre fra hinanden.

Træningskamp: Nat og dag. Lige så stor forskel, der er på de to, lige så stor forskel var der på det SønderjyskE-hold, der spillede i henholdsvis første og anden halvleg.

Første halvleg var præget af tabte bolde, forsvarsbrølere og begrænsede antal redninger, mens anden halvleg var kendetegnet ved fight, forrygende forsvarsspil og fænomenal målmandspræstation.

Sønderjyderne spillede i første halvleg lige op mod et hold, de skal slå 99,99 procent af gangene, og det resulterede i, at holdene kunne gå til pause med en smal sønderjysk føring på 15-14.

Efter pausen kom de lyseblå næsten flyvende ud af omklædningsrummet. Kristian Pedersen lukkede ned i målet, spillerne kæmpede for hver eneste bold, og så fik de lyseblå endelig hul på "målbylden". Fem mål på de første fem minutter blev det til, alt imens holdet fik noget øvelse i det omdiskuterede 7 mod 6-spil.

Kampen endte 35-21.

Kampen i tal
SønderjyskE - Aalsmeer 35- 21 (15-14)Målscorere SønderjyskE: Mikkel Møller 8, Chris Holm Jørgensen 5, Alexander Hansen 4, Aaron Mensing 4, Martin Kærgaard 3, Oliver Eggert 3, Christian Jensen 3, Frederik Ladefoged 2, Arnar Birkir Halfdansson : 2, Mikkel Hansen: 1

Skidt indstilling i første halvleg

Cheftræner Kasper Christensen var langt fra tilfreds med den svipser, der hed første halvleg.

- Jeg ved sgu ikke lige, hvor vi var henne mentalt i første halvleg.

- Vi møder et hold, der - undskyld mig - er så dårligt, at vi skal slå dem med 10-12-14 mål i begge halvlege og gå til pause med plus én mod dem her, det er et tegn på, at vi ikke har været til stede.

- Jeg er utilfreds med den første halvleg, hvor jeg synes, vi spiller dårligt og viser en skidt indstilling, og så er jeg tilsvarende glad for anden halvleg. Der synes jeg, vi spiller bedre og med en anden gnist, lød det.

På trods af det store udfald i første halvleg, hvor SønderjyskE blot lignede en skygge af sig selv, var der glimtvis positive takter i særligt anden halvleg, der trods alt kan bruges i det videre arbejde mod sæsonstarten.

- Der var godt forsvarsspil, en flot målmandspræstation af Kristian P, og så synes jeg, at vi trods alt viser, at vi kan rejse os fra en ringe præstation. Det kan vi også bruge til noget, for vi kommer også til at få modgang i løbet af sæsonen, sagde Kasper Christensen efter kampen.

SønderjyskE tager lørdag den 25. august imod Bjerringbro-Silkeborg i en pokalkamp hjemme i Skansen.

Én flyvende halvleg sikrede SønderjyskE storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce