Træner inddrager fridagen: Ribe-Esbjerg-spillere skal gense blamagen

Ribe-Esbjerg-træner Lars Walther har taget konsekvensen af den elendige indsats i Holstebro. Arkivfoto: John Randeris

Træner inddrager fridagen: Ribe-Esbjerg-spillere skal gense blamagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner Lars Walther havde svært ved at begribe, hvordan en række dygtige håndboldspillere kan falde så dybt, som Ribe-Esbjerg gjorde, da TTH Holstebro vandt 34-24.

HÅNDBOLD: Egentlig skulle Ribe-Esbjergs spillere have fri mandag. Det kan de glemme alt om. Lige som de søndag aften glemte alt om aftaler, fight, ære og selvdisciplin i det forsmædelige nederlag på 24-34 mod TTH Holstebro.

Cheftræner Lars Walther agerede roligt efter kampen, da han forklarede spillerne, at fridagen er inddraget.

- Vi mødes i morgen for at se denne kamp og snakke lidt om det. Det bliver vi nødt til, så vi kan få det stoppet, sagde han.

- De skulle have haft fri, men det får de ikke alligevel. Nu må vi se den og snakke den godt igennem, for nogle gange er det godt at se, hvad man selv går og laver. Og så må vi pakke den sammen og være klar til på torsdag mod Aalborg.

Træneren så sit hold klaske totalt sammen efter 10 gode minutter og en føring på 5-2. Herefter spillede næsten ingen for holdet.

- Det er lige som om, vi giver op. Vi begynder at angribe sidelæns. Jeg ved ikke, om der er noget angst omkring den sidste kamp, vi spillede mod dem, hvor det lige pludselig gik stærkt. Det er jeg meget, meget skuffet over, sagde cheftræneren.

- Man kan se, der er syv spillere med totalt udfald, som spiller langt under, hvad der er normalt, erkendte træneren.

Overraskende resignation

Walther mente, at spillerne spillede sidelæns for at slippe af med bolden og risikoen for fejl, og så var det netop det, der skete. Nærmest naturligt, når TTH Holstebro er modstanderen.

- Der er sådan en resignation fra seks-syv spillere i dag, som er meget overraskende. Det havde jeg ikke regnet med, konstaterede træneren.

- Næsten alle mand mod mand situationer, blev vi sat af i. Den parathed til at sige, at "nu er det mig, der gør det her", den er ikke eksisterende, og så vinder man ikke. Så enkelt er det.

Træner inddrager fridagen: Ribe-Esbjerg-spillere skal gense blamagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce