Ribe-Esbjerg jagter revanche efter afklapsning

Lukas Karlsson er søndag med, når Ribe-Esbjerg skal forsøge at revanchere 25-36-afklapsningen til TTH Holstebro for kun knap tre uger siden. Arkivfoto: Bo Amstrup / Scanpix 2017

Ribe-Esbjerg jagter revanche efter afklapsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ribe-Esbjerg har revanche til gode, når holdet søndag er på besøg hos TTH Holstebro. Hele 25-36 tabte man til TTH Holstebro den 21. august.

Optakt: Det er kun knap tre uger siden, at Ribe-Esbjerg blev spillet totalt ud af egen hal mod et veloplagt TTH Holstebro-hold. Angrebsspillet var præget af alt for mange fejl, og forsvaret virkede i perioder som om, at det var første gang, at spillerne spillede på samme hold. Hele 11 mål tabte man med i pokalkampen.

- Vi blev jo overmatchet på alle parametre. Vi spiller for stift, vi spiller uden flow, og vi står alt for fladt i forsvaret. Så der er vist ikke ret meget positivt at sige lige nu, sagde træner Lars Walther dengang efter kampen.

Søndag aften klokken 19 er det revanchetid. Ribe-Esbjerg gæster Gråkjær Arena i Holstebro og har et par ting at bevise.

- Der er en regning åben. Vi har dog flyttet os rimelig meget siden, og derfor tager vi også til Holstebro for at vinde kampen, siger Lars Walther.

Optakt
  • Håndboldligaen, herrer
  • Søndag 19.00, TTH Holstebro - Ribe-Esbjerg HH
  • Truppen: Lars Walther ønskede ikke at sige andet, end at der ville mangle et par spillere. En af dem er Søren Rasmussen, der stadig ikke er klar efter sin fiber i maveregionen.
  • JV tipper: 32-30

Gode takter mod BSV

Der er da også løbet en del vand gennem Ribe Å siden da, og i onsdagens hjemmekamp mod et af ligaens stærkeste hold fra BSV viste den storsatsende vestjyske klub, at man har noget mere at byde på end i pokalkampen for små tre uger siden. Kun et enkelt mål tabte man med til slut.

Angrebsspillet glider bedre med Lukas Karlsson, som ikke var med i den meget omtalte pokalkamp, og holdet bliver mere og mere sammenspillet. Forsvaret volder dog stadig kvaler. Alligevel er Lars Walther dog fortrøstningsfuld omkring sit holds styrke.

- Pokalkampen lå på et dårligt sted, hvor vi stod med 11 nye mand. Vi var som hunde i et spil kegler og havde ingen stabilitet. Nu har vi haft tre uger mere, og vi har bevist i de seneste kampe, at vi er på den rigtige vej. Så pokalkampen er glemt, og hvis vi rammer det rigtige niveau, kan vi også vinde i Holstebro, siger Lars Walther.

For de fleste andre er pokalkampen dog ikke glemt. Det kan kun en solid præstation søndag ændre på. Men Ribe-Esbjerg skal passe på. TTH Holstebros kontramaskine er imponerende, og defensiven er stærk. Det har de nok alligevel ikke glemt i Ribe-Esbjerg.

Ribe-Esbjerg jagter revanche efter afklapsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce