Ribe-Esbjerg fik en øretæve: Vi blev bombet tre uger tilbage

Ribe-Esbjergs cheftræner Lars Walther var meget utilfreds med præstationen mod Århus, og det kunne man godt forstå. Foto: Chresten Bergh

Ribe-Esbjerg fik en øretæve: Vi blev bombet tre uger tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kommer til at tage tid for Ribe-Esbjerg at få spillet et stort set helt nyt hold sammen. Det var tydeligt i fredagens træningskamp mod Århus, hvor meget lidt fungerede, og vestjyderne tabte hele 27-19.

HÅNDBOLD: Hvis Ribe-Esbjerg HH førstkommende tirsdag skal gøre sig forhåbninger om at spille sig videre til kvartfinalen i pokalturneringen på bekostning af TTH Holstebro, skal holdet ud at præstere væsentlig bedre end det var tilfældet fredag aften.

Ribe-Esbjerg slap nemlig rigtig skidt fra træningskampen mod Århus, der var foran hele vejen igennem og uden problemer kunne spille sig til en sejr på otte mål.

Det skal retfærdigvis siges, at cheftræner Lars Walther var uden en håndfuld spillere, der er udenfor med skader, og andre var på skånekost, men derfor må man nu nok kunne forlange en væsentlig bedre præstation.

Forsvarsmæssigt så det rimeligt ud i perioder, men Århus profiterede alligevel for ofte af, at Ribe-Esbjergs spillere først skal lære hinanden rigtig at kende. Hvem gør hvad og hvornår? Den slags aftaler skal helst sidde i skabet - og det gør de langt fra. Men det er vel rimelig forståeligt, når der nu er kommet hele 11 nye spillere til klubben op til denne sæson.

Angrebsmæssigt afhang stort set alt i starten af Nicolai Pedersen, mens Magnus Søndenå og Simen Schønningsen spillede alt for meget sidelæns.

Nicolai Pedersen er en fremragende spiller, og der er ingen tvivl om, at han som ventet bliver en vigtig brik i den kommende sæson.

Senere i kampen fik Schønningsen også hævet sit niveau og scoret nogle fine mål, men på det tidspunkt var Århus kommet for langt foran.

Kampen i tal
Ribe-Esbjerg HH - Århus Håndbold 19-27 (9-11).Stillinger undervejs

3-4, 6-8, 7-9, 13-16, 17-22, 18-25.

Mål, Ribe-Esbjerg HH: Simen Schønningsen 6, Nicolai Pedersen 5 (1), Kasper Kvist 3, Søren Tau 2, Miha Zvizej 1, Pelle Schilling 1, Jonas Tidemand 1.

Udvisninger

Ribe-Esbjerg HH 4, Århus Håndbold 3.

Den omvendte verden

Så nej, spændende blev det aldrig - og cheftræner Lars Walther så da heller ikke ligefrem begejstret ud, da han kort efter kampen modtog en optagelse af fredagens ensidige forestilling.

- Jeg ved ikke, om jeg har lyst til at se kampen igen. Det må jeg indrømme, det bliver i hvert fald ikke lige nu.

- Vi spillede nogle super kampe i Tyskland i sidste weekend, så det her var den omvendte verden. Det er utroligt, og det var klart vores ringeste præstation indtil videre. Lige nu føles det som om, at vi er bombet tre uger tilbage, mente Lars Walther.

For at spille en god håndboldkamp skal basis være i orden, og det var det ganske enkelt ikke.

- Vi driblede jo mere end en basketballspiller, og det var stort set ligegyldigt, hvad der blev sat i gang, så gik der kludder i det. Måske var spillerne trætte. Jeg ved det ikke, sagde Walther, der også lod nyerhvervelsen Hermann Vildalen få spilletid i anden halvleg, men han gjorde nu ikke det store væsen af sig.

Lørdag og søndag skulle Ribe-Esbjerg efter planen også have spillet et par træningskampe, men det bliver der ikke noget af.

- Ressourcerne er ikke til det i den nuværende situation. Det er fakta. Vi giver spillerne fri lørdag, og så tager vi en let omgang taktisk træning søndag og mandag for at sikre os den optimale forberedelse til vores pokalkamp på tirsdag, sagde Lars Walther.

Ribe-Esbjerg fik en øretæve: Vi blev bombet tre uger tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce