!DOCTYPE html> Ingen udfald hos Ribe-Esbjerg: Stolt træner roser spillere for ikke at lade sig stresse | Ribe Esbjerg HH | jv.dk

Ingen udfald hos Ribe-Esbjerg: Stolt træner roser spillere for ikke at lade sig stresse

Lars Walther havde kun ros til overs for sine spillere. Arkivfoto: Chresten Bergh

Ingen udfald hos Ribe-Esbjerg: Stolt træner roser spillere for ikke at lade sig stresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejr: Ribe-Esbjerg kunne onsdag aften bryde den dårlige stime med en vigtig firmålssejr ude over BSV i en kamp, som vestjyderne førte fra start til slut.

- Jeg er stolt af drengene i dag. Det føles sateme dejligt, var Lars Walthers umiddelbare reaktion efter den forløsende sejr.

Det, der var helt særligt denne aften, var, at vestjyderne ikke panikkede og hev hovedet ned under armen, da modgangen kom og hjemmeholdet indhentede Ribe-Esbjerg.

- Hvis vi tager generelt alle vores kampe, så har vi jo haft udfald. Da de kom op på minus en i dag, holdt vi hovedet koldt og slog bolden i jorden.

- Den største forskel var, at troen på det hele kom, som kampen skred frem. Og vi overlever, da de kommer op på minus en. Jeg har lige talt med dem (spillerne red.) inde i omklædningsrummet, og det ryger jo lige igennem hovedet på dem, for vi har stået i den situation så mange gange før, men i dag holdt de sig til ilden, fortalte den stolte cheftræner.

Giver den gas

Mulighederne syntes i perioder også endeløse, da vestjyderne ad flere omgange førte med både tre og fire mål.

- Det var rigtig godt for os, at de dækkede 5-1 (med en spiller stående højt på banen red.) i en periode, for der kom både Lukas (Karlsson red.), Gunnar (Steinn Jónsson red) og Enderleit (Nikolaj Enderleit red.) igennem uden problemer. Jeg undrede mig lidt over, at de ikke gik tilbage noget tidligere, for det var meget, meget let for os at score. Men det er fantastisk. Det er over hele linjen. Jeg er stolt af dem i begge ender. Fantastisk godt forsvarsspil med en Jacob Heinl, der dæleme giver den gas og kæmper for hver en millimeter derinde, og så styrede Gunnar og Lukas det rigtig flot i angrebet, hvor de fik sat spillet rigtig godt op og gør, hvad vi har aftalt. Det kan vi være rigtig stolte over. Det er ikke let at vinde her, sagde Lars Walther.

Næste chance for at fortsætte den gode stime kommer lørdag, når TTH Holstebro kommer på besøg i Blue Water Dokken.

Ribe-Esbjerg rykkede med sejren op på en niendeplads med fem point op til den slutspilspladsgivende ottendeplads.

Ingen udfald hos Ribe-Esbjerg: Stolt træner roser spillere for ikke at lade sig stresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce