Inden opgøret mod BSV: Ribe-Esbjerg skal lave færre fejl

Ribe-Esbjerg kommer til onsdagens kamp med to point i bagagen efter weekendens sejr over Mors-Thy, mens BSV måtte nøjes med uafgjort i holdets første ligakamp mod Nordsjælland Håndbold. Foto: John Randeris

Inden opgøret mod BSV: Ribe-Esbjerg skal lave færre fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag kommer det nye Ribe-Esbjergs største test i denne sæson, når Bjerringbro-Silkeborg gæster Blue Water Dokken en kamp, hvor hjemmeholdet også fejrer sit 10-års-jubilæum.

Optakt: Onsdag spiller Ribe-Esbjerg sæsonens første hjemmekamp i ligaen, når vestjyderne tager i mod sidste års sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg.

Onsdagens modstander er lige præcis det, Ribe-Esbjerg håber på snart at være. Sammenspillet.

- Det er et indspillet hold. Folk, som har spillet sammen i meget, meget lang tid. Et meget rutineret hold. Det er helt klart et af de hold, som, jeg mener, kommer til at ligge helt i top, så det bliver en stor mundfuld. Men jeg tror på, at vi - hvis vi kommer godt fra start og får gang i vores ting - kan give dem kamp til stregen, siger cheftræner for Ribe-Esbjerg, Lars Walther.

Den største forskel fra sidste sæsons sølvtrup til den nuværende er fraværet af Søren Rasmussen, der som bekendt er skiftet til Ribe-Esbjerg. Han får dog med stor sandsynlighed ikke lov til at stå ansigt til ansigt med sine tidligere holdkammerater, da målvogteren stadig døjer med en fiberskade i maven.

Optakt
  • Håndbold, herreligaen

  • Onsdag kl. 19.00: Ribe-Esbjerg - BSV
  • Truppen: Jonas Bruus Tidemand og Søren Rasmussen er begge tvivlsomme og spiller formentlig ikke.
  • JV tipper: 26-29

Skal ikke være bange for at fejle

Opskriften til, hvordan man så slår et hold, der de seneste mange år har ligget i toppen af ligaen, har Lars Walther klar.

- Man laver færre fejl, end de gør, siger han og griner, men fortsætter i en mere alvorlig tone:

- Der er en mening med galskaben. Et indspillet hold som BSV laver ikke så mange fejl, og det er klart, at et nyt hold som os laver flere fejl. Vi skal derfor forsøge at minimere vores fejl, og det ser ud til at gå i den rigtige vej i øjeblikket, men vi er også godt klar over, at vi lige skal lægge et ekstra lag på, hvis vi skal tage et hold som BSV.

Hvordan sørger man for at lave færre fejl?

- Det kommer med stabiliteten, og at man slapper af med de ting, man laver. Det handler om, at man ikke skal være bange for at lave fejl, for så kommer fejlene. Det er klart, at man følger sig mere sikker i noget, man har lavet 1000 gange, end noget man har lavet 500 gange - og det er forskellen på os og dem.

Inden opgøret mod BSV: Ribe-Esbjerg skal lave færre fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce