MGP og Rasmus Zebra på Rømø

Foto: Joan Stork

MGP og Rasmus Zebra på Rømø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foråret igennem har børnene på Rømø Børnecenter skrålet med når Rasmus Seebach (også kaldet Rasmus Zebra i børnemunde) kom ud af højtalerne. Lige fra de helt små vuggestuebørn til de store førskolebørn gjalder "sig uh uh" når klokken nærmer sig lidt i 5.

Derfor var det også oplagt at den stod på MGP ved dette års Forårsfest, der blev afholdt i fredags. 110 forældre, søskende, bedsteforældre og andet godtfolk havde fundet vejen til gymnastiksalen på Rømø Skole. Og det blev til en både hyggelig og festlig aften, med overdådig sammenskudsbuffet og musiknavne af de helt store, for da Rømø ikke står tilbage for de større musikscener,og gæstede Justin Bieber, blandt andre, selvfølgelig også Rømøs MGP.

Rømø Børnecenter kunne præsentere både "popprinsesser og rockstars" og de gjorde ikke alene forældre og bedsteforældre stolte, men også MGP til helt Fantalatastisk.

Nu glæder børn og voksne sig til næste arrangement, der er en arbejdsdag, hvor børn, forældre og personale hygger og samtidig forskønner vores allesammens børnecenter.

*Fakta: Rømø Børnecenter er en lille integreret institution, der har børn i alderen 0-6 år. Her går både børn der er bosiddende på Rømø, men også børn fra fastlandet, hvis forældre arbejder på Rømø. Rømø Børnecenter er beliggende i Havneby, i forbindelse med Rømø Naturskole, og har dejlige fysiske rammer både ude og inde.
Foto: Joan Stork

MGP og Rasmus Zebra på Rømø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.