Forstærkning til FC Sydvest 05


Forstærkning til FC Sydvest 05

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Sydvest 05 forstærker sig på spillerfronten.

Med øjeblikkelig virkning skifter 21årige Christian Roost fra Varde 2. division til FC Sydvest.

Pga. arbejdsforhold vælger Roost at trappe lidt ned med fodbolden.

Det at han skulle køre fra Møgeltønder til Varde 4-5 gange ugentlig, samtidig med at han har fået nye arbejdstider har gjort, at han vælger at komme til FC Sydvest.

Roost har spillet i Vardes 2. division hele 2007, hvor han mest blev brugt i forsvaret. Et af højdepunkterne må siges at være, da Varde mødte FC København i landspokalen.

Kampen blev tabt 0–4, men at spille over for spillere som Morten Nordstrand og Ataiba Hutchinson samt Ailton Almeida må siges at være noget af en oplevelse.

Roost er en spiller, jeg virkelig har ønsket mig til klubben, jeg har snakket med ham, en del hen over vinteren, så det var glædeligt at det endelig lykkedes at få ham til FC Sydvest.

Han vil kunne bruges både defensivt og i det offensive spil, han kan stort set bruges i hele forsvaret og på centrale midtbane.

Med sine 192 cm vil han true modstanderne i luftrummet ved dødbolde.

Han har en god teknik og et rigtigt fighter hjerte.

Menneskeligt er han også helt på toppen, tager alt med et stort smil, helt sikkert en spiller som vil svinge med alle de andre FC drenge.

Jeg tror at med Roost i truppen kommer der endnu mere pres på den enkelte spiller for at være blandt de 14 spillere der bliver udtaget til truppen. Alle 18 spillere skal gøre noget særligt til træning for at være med. Mit største problem lige nu er, hvordan jeg blander kortene op til kampene, men det må jo være det man kalder et luksus problem.

Hilsen Kim Munch

FC Sydvest 05

Forstærkning til FC Sydvest 05

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.