Nye toner fra det Sønderjyske

Foto: rita Bram Winzor

Nye toner fra det Sønderjyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYE TONER FRA DET SØNDERJYSKE

I en lille by nær Sønderborg, kan man indimellem høre en del musik når man går forbi et af husende

Indenfor sidder Dan (D-Euro)... han sidder og roder med en masse instrument lyde, små lydklip, tekster og melodier.

Fredag den 25/03-2011 udgiver han sin første single.

Navnet på singlen er ”Tåren”.

Jeg har talt lidt med ham, for at høre lidt mere om hans projekter, og hans nye single.

Hvilken Genre er din musik???

Tja jeg vil nok mest kalde det for stille hiphop/rap, i hvert fald det meste af min musik. Jeg har en stor kærlighed for den type musik vi kalder europæisk Rap/hiphop. Det er mest kendt fra slut 90erne hvor der var mange store hit i det meste af verden i den genre ... man hører det stadig lidt i dag det er bare ikke så udbredt. Jeg bestræber mig på at ramme den stilart lidt, men så er den store forskel her at mit mest er på dansk.

Hvordan kom du i gang med musikken?????

Min store interesse har altid været musik... og i min barndom spillede jeg på flere forskellige instrumenter.... senere købte mine forældre et hammondorgel som jeg begyndte at spille på og til min konfirmation fik jeg så mit første keyboard og det var jo en rigtig rigtig stor ting. Desværre blev min undervisning stoppet nogle år senere.... og så har det ligget lidt stille i mange år.

Tanken om musik kom stille og roligt frem i tja... jeg tror det var 2007.... men uden at jeg begyndte på det.... men så til min fødselsdag fik jeg et begynder program til computeren ved min kæreste.... og det satte for alvor skub i mine ideer og så er det bare gået stille og roligt fremad siden da.

Laver du selv din musik og tekster ????

Ja jeg laver alt lige fra at producere min musik til at lave mine tekster, lave covers, og til at styre hvordan min udgivelse skal være. Men jeg får da lidt hjælp herhjemme hvad ideer angår og meninger om de forskellige ting.

Og så har jeg da også arbejdet sammen med andre både herhjemme og i udlandet.

Hvor finder du din inspiration????

Det er et godt spørgsmål.... jeg kan bedst lide når musik og tekst kommer fra hjertet, jeg tror det er der man får det bedste resultat... og det mest interessante, men selvfølgelig er det også omgivelserne, og også rigtig meget det, at lytte til musik man godt kan lide.

Hvad handler din musik om????

Nu går jeg ud fra at du tænker på den single jeg udgiver nu.

Den handler om en familie der oplever et voldsomt drama helt i starten af deres forhold.... det er noget der kan relateres til i flere familier i dag (heldigvis ikke alle) og derfor syntes jeg at det var noget man godt kunne lave en sang om, der er en historie i det og det kan vække nogle følelser i mange folk hvis de lytter til teksten.

Hvad er dine fremtidsplaner indenfor musikken????

Først og fremmest og få udgivet min single... så har jeg også mange andre sange jeg arbejder med....Blandt andet en lille sjov ting, for når man nu arbejder med musik i den lidt mere seriøse del, hvor det godt kan være både følelsesladet og meget realistisk.... så mener jeg også at det er en god ting at kunne have lidt fis og ballade for. Jeg er normalt et glad menneske, så lidt fest og farver skal der også være... og ved lidt af en tilfældighed er der gået lidt musik i en lille spøg jeg har med en kollega, og vi har allerede lavet 3 sange der indeholder ordet ”Vallaudumannn”. Det er mere fis og ballade end sang... det er vældig morsomt og vi har rigtig meget sjov med det.... så måske der ligger en single og venter der også... der har i hvert fald været tale om det....

Men der er selvfølgelig også flere sange der er mere seriøse..... så lad os nu se hvad fremtiden byder .

Hvor kan man læse mere om dig??????

Det kan man på min hjemmeside blandt andet www.D-euro.dk … og så er der min myspace og youtube kanal www.myspace.com/deuro og www.youtube.com/deuromusic.

Kan man høre andre sange fra dig????

Ja på min hjemmesider kan man blandt andet også høre sange jeg har lavet med Staz (RussianHustler) fra Riga. Han har også lavet sange med flere af de artister der havde store hits i 90'erne. Ham har jeg lavet sange med hvor jeg har lavet musikken, han har lavet rapversene og så er det en der hedder John Michael fra USA der har indsunget omkvædene. Han laver også sange i dag med flere store amerikanske navne.

Hvordan fandt du på navnet D-Euro?????

Det ved jeg faktisk ikke rigtigt. Det var noget med at jeg skulle oprette mig på en af de sider jeg har på nettet og samtidig en mailadresse hvor det hele skulle passe sammen …. og der var ikke mulighed for at ændre navnet igen og så tænkte jeg på min kærlighed for europæisk musik og D er jo fra mit navn..... D-Euro.

Hvor køber man din nye single????

en komplet liste er meget svær at give …. men søg efter mig ”D-Euro” eller sangen ”Tåren” der hvor du køber din musik på nettet ... det skulle være muligt at købe singlen stort set alle steder, endda også på rigtig mange udenlandske sider inklusive Itunes. Så jeg håber da virkelig at folk vil støtte op om mit projekt og min sang, og jeg håber virkelig at folk kan lide den.

Nye toner fra det Sønderjyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.