Aabenraa valgte Jan Køpke Christensen!


Aabenraa valgte Jan Køpke Christensen!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for De Konservative i Aabenraa Kommune, Kurt P. Karlsen fortæller at han naturligvis er glad for en enstemmig opbakning fra medlemmerne til Køpkes kandidatur i Aabenraa.

Kredsens nye folketingskandidat, der er tidligere folketingsmedlem og konservativ kandidat i Give- og Fredericia Kredsen, Jan Køpke Christensen fortæller at han også glædes over hans nye og større opstillingskreds!

”Ude godt hjemme bedst” siger folketingskandidaten i Aabenraa kredsen.

Kurt P. Karlsen nævner at Aabenraa foreningen med positive øjne har registreret at vore partivenner i Tønder også gerne vil samarbejde for at få en aktiv sønderjyde valgt til næste folketingsvalg. Med valget af Jan Køpke Christensen har vi både fået en ægte sønderjyde samt en utrolig aktiv og energisk kandidat, siger den konservative formand

- Da Allan Niebuhr meddelte os, at han ikke længere ønskede at fortsætte som kredsens folketingskandidat, tog vi straks kontakt til Jan for at høre ham om evt opstilling i Aabenraa Kredsen.

Efter betænkningstid vendte Jan positivt tilbage. Det er vi meget tilfredse med. Vi glæder os til samarbejdet med Jan, og vi vil nu med en aktiv kampagnegruppe i ryggen, arbejde for at få Jan valgt ved næste folketingsvalg.

Jan er også valgt som hele Syd- og Sønderjyllands kandidat til Europaparlamentet søndag den 7. juni siger den konservative formand Kurt P. Karlsen.

På fotoet ses Kurt P. Karlsen

Aabenraa valgte Jan Køpke Christensen!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.