Thynell: Vi kommer slet ikke op i niveau

Mattias Thynell var skuffet over, at KIF ikke var tættere på at presse Århus Håndbold. Foto: Ole Nielsen

Thynell: Vi kommer slet ikke op i niveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Frederiksen og Mattias Thynell var efter kampen mod Århus Håndbold meget skuffede over ikke at kunne presse aarhusianerne mere. De havde dog allerede fokus rettet mod lørdagens vigtige kamp mod Ringsted.

Reaktioner: Rigtigt tæt blev det aldrig mellem Århus Håndbold og KIF. Dertil havde KIF simpelthen for store problemer angrebsmæssigt, mens Århus Håndbold nærmest scorede efter behag.

Lars Frederiksen pegede efter kampen primært på det angrebsmæssige som årsag til, at kampen aldrig blev tættere.

- Vi kan jo se, at scoringsmæssigt har vi rigtig store problemer. Det er ikke unormalt, at Århus laver 26-27-28 mål, så vi ved, at vi angrebsmæssigt skal op og være farligere. Der manglede vi lige lidt fra de folk, der normalt laver vores mål, sagde Lars Frederiksen.

Den udlægning var Mattias Thynell, der ramte en skidt dag, enig i.

- Vi kommer slet ikke op i niveau hverken forsvar eller angreb, og så er det meget irriterende, at vi ikke kan finde den sidste energi til at gøre et godt skub til sidst. Vi har et par gange, hvor vi er bagud med fire, hvor vi brænder, og vi har mulighederne, men vi griber dem ikke, fordi vi sløser det væk. Vi jagter hele tiden og kan ikke rigtigt finde energien til at komme tilbage igen, sagde Mattias Thynell.

Videre til næste, tak

Både Mattias Thynell og Lars Frederiksen var efter kampen hurtigt til at se videre mod lørdagens opgør ude mod TMS Ringsted, hvor der venter en kamp om rigtigt vigtige point i bundstriden.

- Jeg tager ikke så meget med fra kampen i dag. Det er et nederlag, og lige nu handler det om at få point på tavlen. Nu står vi i en situation, hvor vi skal op at spille mod Ringsted på lørdag i en livsvigtig kamp i forhold til de her nedre placeringer, så vi må hurtigt videre. Jeg vil ikke bruge den her kamp til ret meget, for der kommer en helt anden kamp på lørdag, sagde Lars Frederiksen.

Mattias Thynell mente, at det burde have været en kamp, som var mere jævnbyrdig, men spillemæssigt så det endnu værre ud, end resultattavlen viste. Det skal revancheres mod Ringsted.

- Sådan en kamp som i dag kommer nogle gange i løbet af sæsonen, så jeg tror, at det er vigtigt, at vi glemmer den her, og så kigger fremad mod resten af december, hvor vi har tre gode kampe tilbage. Vi havde regnet med, at vi skulle tage point i de fire, men det har vi smidt væk, og nu har vi tre tilbage, og der skal vi ind at hente nogle point, sagde Mattias Thynell.

Thynell: Vi kommer slet ikke op i niveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce