Spellerberg kendte til mulig trænerrolle inden klubskiftet

Bo Spellerberg har i nogen tid vidst, at kontrakten i Schweix kunne indebære en rolle som træner. Arkivfoto: Scanpix

Spellerberg kendte til mulig trænerrolle inden klubskiftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo Spellerberg vidste, at han kunne blive træner for Otmar St. Gallen, inden han skiftede til den schweiziske klub.

HÅNDBOLD: Bo Spellerberg har gennem nogen tid vidst, at klubskiftet til Otmar St. Gallen i Schweix kunne indebære en rolle som træner. Det siger den mangeårige KIF-profil til DR Sporten.

- Jeg har i et stykke tid været bevidst om, at det nok ville komme. Det var nok på vej. Der var ikke noget officielt, da jeg skrev under som spiller, men jeg havde givet tilsagn om, at jeg var klar til trænerjobbet også, hvis det skulle blive en mulighed, siger Bo Spellerberg til DR.

I slutningen af juni meddelte han endegyldigt KIF, at han ville forlade Kolding-klubben efter 16 år.

38-årige Spellerberg valgte at takke ja til et tilbud fra Schweiz, der i en sen håndboldalder giver ham et længerevarende ophold i udlandet.

- Det her er en form for lakmusprøve på, om det er noget, jeg har lyst til på sigt. Lige nu er det en kæmpeudfordring, men det er mig bestemt ikke fremmed at skulle være træner i fremtiden. Men det er ikke nødvendigvis det, jeg vil lave resten af livet. Det er en rigtig fed test og udfordring nu at se, om det er noget jeg evner, siger Spellerberg

Dårlig til tysk

Han erkender, at sproget kan blive en udfordring i rollen som træner, fordi han med egne ord ikke taler særligt godt tysk.

- Jeg forstår en lille smule, men hernede snakker de schweizertysk, så jeg vil kommunikere på engelsk som træner og så ellers begive mig ud i det tyske i andre rammer end dem, hvor det er mig, der stikker retningslinjerne ud, siger Spellerberg.

Den tidligere landsholdsspiller ankom til Schweiz i mandags og bor indtil videre på hotel i St. Gallen.

Spellerberg kendte til mulig trænerrolle inden klubskiftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce