KIF-træner satser på overraskelser

- Selvfølgelig har vi da kigget nedad. Det har jeg gjort hele tiden, men vi viste også med den store sejr over Lemvig, at vi er et bedre hold, når det virkelig gælder, siger KIF-træner Lars Frederiksen. Arkivfoto: Ole Nielsen

KIF-træner satser på overraskelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KIF-træner Lars Frederiksen har forsøgt at holde blikket fra stillingen inden onsdagens nøglekamp mod Århus.

KOLDING: KIF-træner Lars Frederiksen er udmærket klar over, at top otte vil være ude af syne, hvis hans hold taber mod Århus onsdag aften.

- Så er der i hvert fald lang vej, skal vi sige det sådan, spørger han retorisk.

- Jeg prøver for så vidt muligt ikke at se for meget på stillingen, og hvad der sker, hvis man taber, for hvis man gør det, så mister man fokus på det hold, man skal spille mod. Og for mig at se er der ikke nogen uvigtige kampe lige nu. Det er lige meget, om man møder bundhold eller tophold. Vi går med en tro på, at vi kan vinde alle kampe. Det har vi også vist, siger Frederiksen.

- Hvis man kigger for meget på, hvad der kan ske i de andre kampe, bliver man bare tosset i hovedet. Som det er lige nu, kan man ikke sætte sig ned og sige, at de og de vinder, for vi kan se, at der gang på gang på gang er overraskelser. Jeg tror ikke, der ikke har været en af de 14 runder, hvor der ikke har været to overraskelser eller et tophold har tabt til et hold længere ned. Der er ikke helt hoved og hale i det, siger KIF-træneren.

- Derfor må man have fokus på det hold, man selv skal spille mod, og så må man se bort fra det faktum, at turneringen kunne dele sig, hvis ikke man vandt. Jeg kigger ikke så meget på, hvem vi kan hente, og hvem vi ikke kan hente.

KIF-træneren siger, at han har kigget meget nedad i tabellen, fordi holdene under KIF stadig samler point. Med en sejr i Aarhus og et par resultater, der går KIF's vej, kan tabellen blive mere samlet igen.

- Hvis resultaterne falder anderledes ud, er det pludselig tættere igen, siger Frederiksen inden onsdagens kamp, der spilles 18.30 i Aarhus.

KIF-træner satser på overraskelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce