KIF kører uden udpeget direktør

Anders Oechsler, der er den daglige leder i KIF, vil vente med at sætte navn på en formel direktør. Foto: Kim Mikkelsen

KIF kører uden udpeget direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Oechsler er som salgs- og marketingsansvarlig den daglige leder i butikken bag håndboldklubben KIF i Kolding, men selskabet mangler stadig at sætte navn på en formel direktør.

KOLDING: Selskabet bag håndboldklubben KIF kommer ikke til at blive drevet med en decideret direktør, som det var tilfældet med Jens Boesen.

Anders Oechsler er som salgs- og marketingsansvarlig den daglige leder i butikken, men hvem der formelt skal bære titlen som direktør, vil klubben vente med at beslutte. Det fortæller bestyrelsesformand Brian Stein.

- Sådan, som vi bygger klubben op, så bliver det efter den nødvendige og tilstrækkelige løsning. Nu har vi Anders Oechsler, som er det, der hedder COO (Chief Operations Officer, red.) ude i det private erhvervsliv, siger Brian Stein.

- Der kommer selvfølgelig et navn på papiret over for erhvervs- og selskabsstyrelsen. Det skal man jo. Det kan være, det bliver Anders Jensen (næstformand for bestyrelsen, red.), men det ved vi ikke endnu. Det bliver nok én fra bestyrelsen. Det kan ikke blive mig, fordi jeg er formand, pointerer Brian Stein.

Selv om Anders Oechsler ikke har titel af direktør på papiret, er det stadig ham, der driver virksomheden i tæt samarbejde med primært salgs- og sportsansvarlig Lars Krogh Jeppesen samt den nye bestyrelse.

- Vi har nogle gode mennesker, og vi holder tre møder i ugen af tre timers varighed, så vi er så tæt på driften, som vi overhovedet kan være, siger bestyrelsesformand Brian Stein, som til daglig er direktør for reklamebureauet Adtention i Kolding.

Han har sammen med den øvrige bestyrelse lagt masser af timer i arbejdet med at rydde op i selskabet, der er startet på en frisk.

- Vi vil helt ind til benet i butikken og have alt gammelt væk, og det er det, alle bakker op om, siger Stein, der lægger op til, at KIF på et senere tidspunkt vil fortælle samarbejdspartnere og tilhængere om planerne for klubben, når man har dannet et totalt overblik.

Hjælp fra baglandet

Anders Oechsler fortalte i sidste uges interview med JydskeVestkysten om optimismen i forhold til at få et lokalt netværk til at øge opbakningen for en ren Kolding-klub.

Oechsler kommer fra et job som ejendomsmægler hos Home i Kolding, og han glæder sig over, at han har erfarne folk i bestyrelsen at sparre med.

- Jeg har jo en masse kendskab til håndboldmiljøet, men jeg kommer ikke med et cv, der er 10 år langt og skræddersyet ind i den her stilling, men det ved de mennesker, der har kontaktet mig. De kommer også til at stille al den hjælp og backup, jeg har brug for, til rådighed, siger Anders Oechsler.

- Deres bagland og netværk kommer vi helt klart til at bruge.

KIF kører uden udpeget direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce