JV erfarer: KIF henter erfaren målmand tilbage til Kolding

Anders Petersen ligner egentlig stadig sig selv på trods af, at dette billede af målmanden i aktion for KIF er otte år gammelt. Arkivfoto: Claus Fisker, Scanpix

JV erfarer: KIF henter erfaren målmand tilbage til Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter et ophold i fransk håndbold vender Anders Petersen tilbage til Kolding, hvor den professionelle håndboldkarriere tog fart. Søren Haagen fortsætter alligevel ikke i klubben.

KOLDING: 35-årige Anders Petersen vender efter et kortvarigt ophold i franske Limoges tilbage til KIF, hvor hans professionelle karriere tog sit udspring.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger har KIF og veteranmålmanden Søren Haagen ikke kunnet få enderne til at mødes i den nye aftale, der ellers lå lige for. Derfor har KIF været nødsaget til at se sig om efter et andet erfarent supplement til svenske Rickard Frisk, der kommer til Kolding fra Alingsås i Sverige.

KIF's kommercielle ansvarlige, Anders Oechsler, ønsker ikke at bekræfte JydskeVestkystens oplysninger om, at klubben har lavet en aftale med Anders Petersen.

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til. Vi arbejder på højtryk med at få alle detaljer omkring organisationen og spillertruppen på plads til den nye sæson, og vi skal nok melde noget ud, så snart tingene falder på plads. Det er bare rart at mærke den interesse, der er for de ting, vi går og knokler med, siger Anders Oechsler.

En mangeårig KIF'er

Den daglige leder af KIF spillede selv på hold med Anders Petersen i sin tid som aktiv. Petersen skiftede i 2011 til Team Tvis Holstebro, og siden har han også spillet for SønderjyskE og HC Midtjylland i den danske liga. Da midtjyderne i begyndelsen af året blev ædt op af økonomisk morads, tog Petersen en tur til Limoges i den næstbedste franske række. Holdet klarede sig fri af nedrykning, og Petersen vendte hjem til familien i Gråsten med en oplevelse for livet.

Anders Petersen kom til KIF allerede som junior, og efter fire år i ungdomsafdelingen blev det til ni sæsoner som senior i klubben.

For et par uger siden fortalte han til JV, at han havde fået job på en skole i lokalområdet. Han skal desuden træne målmandstalenter for Dansk Håndbold Forbund fire-fem gange om året.

Nu forlænger han ifølge JV's oplysninger karrieren med en ny periode i KIF.

JV erfarer: KIF henter erfaren målmand tilbage til Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce