Hælen huggede KIF'erens VM-billet

Jens Svane Peschardt er forhindret i at spille U/21-VM i Algeriet. I stedet håber han at blive klar til sæsonstart for KIF Kolding København. Foto: Christer Holte

Hælen huggede KIF'erens VM-billet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Svane Peschardt har døjet med en hælskade i et par måneder. Det har kostet ham deltagelsen ved U/21-VM i Algeriet, men han møder op til sæsonens første KIF Kolding København-træning på mandag.

Mens det danske U/21-landshold jagter succes ved VM i Algeriet, må Jens Svane Peschardt holde ferie uden håndbold.

KIF Kolding København-spilleren var ellers en del af U/21-landstræner Morten Henriksens VM-planer, men Svane måtte melde fra med en skade.

- Det er en revne i fedtpuden i hælen, siger den unge spiller fra Kolding.

- Det betyder, at jeg oplever store smerter ved retningsskift, løb og hop. Det gør det lidt svært at spille håndbold, konstaterer han.

Skaden er ikke ny, men Jens Svane Peschardt havde håbet, at det var et mindre problem, der ikke skulle snyde ham for VM-deltagelsen.

Var med i Grønland

- Det har stået på i to måneder. Det kom til en træning med 2. divisionsholdet. Det var en af de sidste træninger i sæsonen, så det var rigtig træls, siger Svane.

Trods skaden var han med landsholdstruppen, der i juni rejste til Grønland for at forberede sig på VM-slutrunden i Algeriet.

- Det havde stået på i to-tre uger inden turen til Grønland, men vi var stadig ikke sikre på, hvad det var. Vi havde håbet at kunne behandle det, siger KIF'eren.

Sådan gik det ikke, og derfor blev det ferie i stedet for verdensmesterskaber. Det har dog ikke slået humøret helt i stykker hos Jens Svane Peschardt, der kan se frem til en ny sæson med KIF Kolding København.

Glæder sig til sæsonen

I sidste sæson var han primært reserve for Magnus Landin på venstre fløj, men i næste sæson kommer han også til at få en rolle som bagspiller i KIF Kolding København.

Først skal hælen var i orden.

- Det skal have lov til at hele. Det er ikke noget, man kan skynde på. Jeg har en god dialog med klubbens fysioterapeut, og umiddelbart er vi ikke nervøse for, at sæsonstarten er i fare, siger Svane.

- Vi starter på mandag, og jeg er spændt på, hvad der sker, når den bliver provokeret lidt.

Mandagens træning i Kolding bliver holdets første efter sommerferie og den første, hvor Lars Frederiksen har ansvaret for holdet.

- Jeg har glædet mig lige siden, vi gik på sommerferie. Det bliver en rigtig spændende sæson med en ny træner og en ny spillestil. Det skal nok blive godt, siger Jens Svane Peschardt.

Hælen huggede KIF'erens VM-billet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce