Gamle håndboldrivaler mødes i Taulov

KIF's daglige leder, Anders Oechsler, var aktiv som anfører, da KIF senest mødte Fredericia HK i sæsonen 2010/11. Arkivfoto

Gamle håndboldrivaler mødes i Taulov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag mødes KIF og Fredericia HK for første gang i mere end syv år.

KOLDING: Det er efterhånden en menneskealder siden, Fredericia kunne kalde sig for en ægte håndboldby. Fra midten af 1970'erne vandt KFUM fem danske mesterskaber på stribe. Det var inden Kolding overtog titlen som Danmarks håndboldby nummer et.

Fredericia sagde senest farvel til den bedste række i 2011 - dengang var det Fredericia HK, der repræsenterede byen - og nu har HK igen samlet et hold, der skal spille med om oprykning til ligaen. Torsdag aften mødes KIF og Fredericia HK i en træningskamp i Elbohallen i Taulov.

For KIF er kampen sidste mulighed for at få spillet de nye spillere sammen, inden der er noget på spil. På søndag skal KIF på langfart til Thisted for at møde Mors/Thy i pokalturneringens ottendedelsfinale.

- Vi har også i baghovedet, at vi skal spille en vigtig kamp på søndag, siger KIF-træner Lars Frederiksen om torsdagens kamp.

- Det er en testkamp, og den vil vi selvfølgelig gerne vinde, men vi vil ikke vinde for enhver pris, understreger han.

Fakta
KampeKIF spiller træningskamp mod Fredericia HK i Elbohallen i Taulov torsdag klokken 19.

Søndag spiller KIF pokalkamp ude mod Mors/Thy i Thisted.

Fredag den 31. august er der ligapremiere ude mod oprykkerne fra Lemvig.

Thynell på skånekost

Deri skal man lægge, at venstreback Mattias Thynell stadig er på skånekost for ikke at overbelaste ham i forhold til den lyskeskade, der spolerede det meste af hans sidste sæson i SønderjyskE.

Martin Mauer Larsen er - som beskrevet nærmere i en anden JV-artikel - ude på ubestemt tid med rygproblemer.

Kampen arrangeres af Taulov-Skærbæk IF Håndbold, og arrangementet skulle gerne kaste et lille overskud af sig til gavn for den lille forening. Der er plads til omkring 500 tilskuere i Elbohallen.

Gamle håndboldrivaler mødes i Taulov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce