Ung Energy-forward: Vi har ikke præsteret, som vi skulle

Esbjerg Energys Christian Wejse (nr. 65) er i gang med sin fjerde sæson i klubben. I denne sæson er det i 24 kampe blevet til 17 point (seks mål og 11 assists). Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ung Energy-forward: Vi har ikke præsteret, som vi skulle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy forsøgte fra starten af sæsonen at give en masse tillid til den unge garde, hvilket kostede på resultaterne. Det ærgrer en af de unge kometer sig over.

Optakt: Langsomt er Esbjerg Energy ved at komme i omdrejninger efter den skuffende sæsonstart. Fem af de seneste seks kampe er blevet vundet, og nederlaget skete endda først efter overtid. Det har sendt Energy op i top fem med en kamp mere spillet end Herning på sjettepladsen.

Der blev satset stort på de unge fra starten af sæsonen, men da det ikke gik helt som håbet, måtte der hentes nordamerikansk rutine ind. Forward Jesse Mychan og backsene Brett Bellemore og Brady Austin har givet holdet stabilitet.

De unge får dog stadig tillid, men nu er der mindre pres på deres skuldre. En af dem er 20-årige Christian Wejse, som allerede er i gang med sin fjerde sæson hos Esbjerg Energy endda med et ophold i canadisk juniorhockey ind imellem.

- Vi unge har fået mere tillid og større roller, og det har været superlækkert. Men den manglende rutine kostede lidt i starten, og det var selvfølgelig ikke ret sjovt. Vi har ikke præsteret, som vi skulle, men nu hvor det går bedre, får vi også mere og mere selvtillid, fortæller Christian Wejse.

Optakt
  • Ishockey, ligaen
  • Fredag klokken 19.00: Esbjerg Energy - Aalborg Pirates
  • JV tipper: 3-1

Frustrerende start

Udover den nordamerikanske rutine, der er kommet ind på holdet, har spillerne efterhånden også fundet deres roller på holdet, og det er ifølge Christian Wejse en god del af opskriften på, at de bekymrede miner er blevet til smil og sejre.

- Selvfølgelig har der været lidt frustration. Det er der altid, når man ikke vinder ishockeykampe, og det har gjort, at vi har siddet for meget i udvisningsboksen. Men jeg synes, at vi har fået talt om det og fået godt styr på det igen, siger Christian Wejse.

For 14 dage siden vandt Esbjerg Energy med 1-0 i Aalborg, og det var den første gang, at det lykkedes at vinde to kampe i træk siden oktober. Fredag kommer Aalborg Pirates så på besøg i Esbjerg, hvor den gode stime skal udbygges.

- Vi har prioriteret defensiven meget på det seneste, og den har vi fået godt styr på nu, selvom der stadig mangler nogle ting. Men det skulle gerne give lidt mere frie tøjler til, at vi kan komme op og spille mere offensivt, siger Christian Wejse.

Ung Energy-forward: Vi har ikke præsteret, som vi skulle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce