Topscorer har svært ved at glæde sig over egen succes

Felix Scheel sætter her en af sine fire sæsonmål ind i 6-0-sejren mod Odense Bulldogs. Foto: Chresten Bergh

Topscorer har svært ved at glæde sig over egen succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På trods af Esbjerg Energys vaklende sæsonstart har Felix Scheel fået en fin start på sin anden sæson i klubben. Han har fået løftet sit niveau og er holdets topscorer inden sæsonens første lokalopgør mod SønderjyskE.

Optakt: Fortællingen om Esbjerg Energys sæson har hidtil budt på meget få højdepunkter. 6-0-sejren senest over Odense Bulldogs gav dog forhåbninger om bedring.

I netop den kamp tegnede en af de gulblusede sig for to mål og lagde dermed to yderligere point til statistikkerne for sæsonen. De fortæller nu om 10 point fordelt på fire mål og seks assists. Et rigtig pænt antal for otte kampe, som også betyder en 10. plads på topscorerlisten i ligaen.

Der er naturligvis tale om Felix Scheel. Den 26-årige dansker er i gang med sin anden sæson i klubben, og efter en rigtig flot første sæson med 44 point i 57 kampe ser Scheel nu ud til at have et endnu højere pointsnit på vej.

- Jeg har spillet fint, og det er gået udmærket. Men det er svært at glæde sig over det, når man ligger, som man gør i tabellen. Jeg føler, at jeg har haft en rigtig god sommertræning, og jeg har taget en god portion selvtillid med ind til sæsonen, lyder det fra den beskedne topscorer.

Drømmer om A-landsholdet

Den gode personlige sæsonstart giver utvivlsomt plusser i bogen hos landstræner Heinz Ehlers, som Felix Scheel håber at spille sig ind på holdkortet hos.

- Det er ikke rigtigt noget, som jeg tænker over. Hvis jeg kommer ind over landsholdet, er det fedt, og hvis jeg spiller godt nok til at blive udtaget, bliver jeg også udtaget, siger Felix Scheel.

Næste mulighed for at gøre mere opmærksom på sig selv overfor landstræneren er fredag, når lokalrivalerne fra SønderjyskE kommer på besøg i Esbjerg, og selvom Felix Scheel kun har haft en enkelt sæson i klubben, kan han allerede godt mærke, at kampene mod SønderjyskE betyder lidt ekstra.

- Det er jo rivalerne, og dem må man altid gerne slå. Der kommer flere mennesker, der er mere tempo i kampen og tacklingerne, og jeg kan mærke, at det betyder mere for fansene.

Topscorer har svært ved at glæde sig over egen succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce