Pederson: Vi spillede en flot kamp

SønderjyskE fik til sidst lagt pres på Esbjergs mål, men det nyttede ikke noget - der står 1-0 i serien til det forsvarende mesterhold. Foto: Niels Husted/Scanpix

Pederson: Vi spillede en flot kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy-træner roste sit hold for at følge planen og glædede sig over, at alle fire kæder bød ind. Han havde kun ting at klage over.

En god blanding af lettelse og glæde prægede stemningen i Esbjerg Energy-lejren efter sejren over SønderjyskE. Alle vidste, hvor forbandet vigtigt det er at komme godt fra start i sådan en kvartfinale-serie, og træner Mark Pederson glædede sig ikke kun over sejren.

- Selvfølgelig er vi lettede og glade, men jeg synes også, at vi fortjente at vinde. Vi spillede meget solide 60 minutter, vi undgik at falde ud af kampen og holdt et tungt pres på dem næsten hele vejen igennem, sagde Mark Pederson, der faktisk havde lidt betænkeligheder ved sit holds kampform kontra modstanderens inden kampen.

- De var allerede i den her playoff-stemning, fordi de havde spillet playin-kampene, og den skulle vi først ind i. Selv om spillerne har trænet hårdt og passet godt på sig selv i de seneste ni dage, hvor vi ikke har spillet kampe, er det bare noget andet at spille end at træne. Specielt denne slags kampe. Men jeg synes, at vi fra start viste, at vi var klar, konkluderede Mark Pederson.

Han holdt kampen igennem fast i at spille med fire kæder, og det var faktisk ikke for at spare kræfter med henblik på de formentlig mange, kommende kampe - han havde bare tilliden til sine spillere.

- Vi har bare fire gode kæder, synes jeg. Kig på det, der skulle være vores tredjekæde med Wejse, Scheel og Niklas, de gjorde det fremragende. Arbejdede hårdt, stod godt defensivt og scorede endda. Og vores fjerdekæde havde også chancer og spillede fint, det var meget glædeligt. Hvis jeg endelig skal pege på noget, der ikke var godt nok, må det være, at vi ikke scorede et tredje og et fjerde mål, men det skyldtes også, at de altså har en god målmand, sagde Mark Pederson.

På bundlinjen stod 2-1, den første sejr i en serie bedst af syv, og i bund og grund var det sejren, der talte mest for Esbjerg Energys træner.

- Vi ved, hvor vigtig den første kamp i en serie er. Hvis vi havde tabt, havde vi nærmest været tvunget til at vinde dernede på søndag. Jeg ved ikke, om man kan sige, at presset er øget på dem, men nu har vi i hvert fald gjort den første del af arbejdet færdigt på egen is, sagde Mark Pederson.

Pederson: Vi spillede en flot kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce