Pederson: Vi skal holde hovedet koldt

Mathias Seldrup gjorde sig fortjent til trænerens ros - og til endnu en startplads i søndagens kamp. Foto: Niels Husted/Scanpix

Pederson: Vi skal holde hovedet koldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy-træner forbereder sit hold på en aggressiv modstander i en hal, hvor mesterholdet har haft det forbløffende godt på det seneste.

Én veloverstået kamp.

Flere hårde opgaver forude.

Det er bundlinjen for Esbjerg Energy, der godt nok kom optimalt fra land i kvartfinale-serien mod SønderjyskE med en sejr på 2-1 fredag aften, men som forbereder sig på de kommende hårde slag om Sydjylland med stor respekt for modstanderen.

- Vi ved, at de vil komme ud mindst lige så hårdt, som de gjorde i den første kamp, og det skal vi forberede os på, siger træner Mark Pederson, hvis hold faktisk har haft det ganske udmærket i Vojens i de seneste sæsoner.

- Mine spillere ved, hvad der venter dem, og de glæder sig altid til at spille dernede. Det kan nogle gange give et ekstra gear, at der er så meget pres fra tilskuerpladserne, og vi skal bruge stemningen til noget positivt. Omvendt må vi ikke lade os rive med og lade stemningen styre os, advarer Mark Pederson.

Ros til Jannik Christensen

Efter at have set kampen fra fredag aften igen er han blevet forstærket i indtrykket af, at hans hold gjorde rigtig mange ting rigtigt.

- Vi gav ikke ret meget væk, og vi havde ingen "passagerer" på vores hold. Alle bidrog, og vi spillede med stor disciplin, sagde Mark Pederson, der havde specielle roser til backen Jannik Christensen, der tidligere på sæsonen har haft problemer med at holde sig ud af straffeboksen. Fredag aften så han den slet ikke indefra.

- Han er en typisk playoff-spiller, der er meget tændt i de store kampe. Det er så vigtigt for ham at finde balancen, og den fandt han perfekt fredag aften, vurderer Mark Pederson, der også selv gjorde det rigtige, da han valgte Mathias Seldrup til at vogte buret i den første kamp.

- Han har stået flere gode kampe i denne sæson, så det var naturligt at give ham chancen. Han står også i kampen søndag, fordi vi tror på, at han kan gøre det igen. Samtidig kan vi så glæde os over at have en andenmålmand, der har erfaringen i disse store kampe. Ham er vi også helt trygge ved at sætte ind, siger Mark Pederson om Nicolaj Henriksen.

Pederson: Vi skal holde hovedet koldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce