Første alvorlige test af ny hjemmebane

Ishockeyfolket går imod trange tider i Esbjerg. Arkivfoto

Første alvorlige test af ny hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træningskamp mellem Esbjerg Energy og SønderjyskE kan give udfordringer, hvis der kommer mange tilskuere.

Udsolgt til en træningskamp i ishockey sidst i august i Esbjerg?

Det lyder lidt syret og uvirkeligt, og det bliver da heller ikke virkeligheden, når Esbjerg Energy tirsdag aften tager imod Sønderjyske, al den stund at der er gratis entre.

Men derfor kan der godt blive kamp om de få tilskuerpladser, der er i Esbjerg Energys træningshal - hjemmebanen i de næste godt syv måneder, mens Granly Hockey Arena bliver bygget om.

Kapaciteten er 1200 tilskuere, og da der var 700 mod det norske hold Manglerud fredag aften, var det pænt pakket i hallen. Det kan der også blive tirsdag aften, og Esbjerg Energy-direktør Peder Krogsgaard opfordrer ishockeyfolket til at komme i god tid.

- Vi har tre træningskampe mere på hjemmebane inden sæsonpremieren mod Herlev 14. september, og dem bruger vi på at komme på plads i den nye hal. Vi arbejder hele tiden på at gøre forholdene bedre, men det er klart, at vi føler os lidt frem og beder om forståelse blandt tilskuerne, fordi der jo vil opstå problemer ind imellem, siger Peder Krogsgaard.

Til kampen tirsdag er der separate indgange til de to fangrupper, der vil blive placeret i hver sin ende af hallen, men specielt i den sønderjyske sektion vil der være begrænset plads.

- På en måde har vi faktisk bedre forhold for de to fangrupper i denne hal, fordi vi har helt separate indgange, men det er klart, at pladsen kan blive trang. I sidste sæson havde vi fire grundspilskampe med over 1250 tilskuere, og de tre af dem var mod SønderjyskE. Vi arbejder på at gøre forholdene for gæsternes fans så gode som muligt, og det gælder selvfølgelig specielt i lokalopgørene, fortæller Peder Krogsgaard.

Granly Hockey Arena er efter planen klar til indvielse i slutspillet 1. marts.

Kampen mod SønderjyskE spilles 19.00, og der er som nævnt fri entre.

Første alvorlige test af ny hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce