Esbjerg-knægt fuldender Energy-truppen

Jannik Christensen har i sin Esbjerg-tid været med til at vinde to mesterskaber. I den kommende sæson håber han på en tredje titel. Arkivfoto: André Thorup

Esbjerg-knægt fuldender Energy-truppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Backen Jannik Christensen har forlænget sin kontrakt med Esbjerg Energy, så han også i næste sæson spiller i klubben. Dermed er truppen komplet før sæsonstarten midt i september.

ESBJERG: Om halvanden måned går det igen løs i isligaen, og nu har Esbjerg Energy hele truppen på plads til den kommende sæson.

Sidste navn i spillertruppen bliver den rutinerede back Jannik Christensen, der har forlænget sin aftale med klubben for yderligere et år.

- Jeg er enormt glad for aftalen på alle niveauer. Der er nemlig masser af ishockeysult i mig endnu, og jeg ser meget frem til den kommende sæson, hvor jeg vil være en af de mest rutinerede danske spillere på holdet, siger Jannik Christensen i en pressemeddelelse.

- Vi skal gå efter at blive dansk mester igen. Det er ikke bare en formssag, men jeg har en tro på, at vi kan få lov til at fejre det første mesterskab i vores nye arena allerede i denne sæson.

Mange modstandere kan nok skrive under på, at det til tider kan være mindre sjovt at være på isen samtidig med Jannik
Thor Dresler, assistenttræner i Esbjerg Energy

Vigtig for holdet

Esbjerg-knægten Christensen har på nær to korte afhop til Sverige og USA brugt hele sit ishockeyliv i Esbjerg. Debuten kom allerede i 2007/08-sæsonen, og siden da er det blevet til 350 ligakampe.

Holdets assistenttræner, Thor Dresler, glæder sig over, at holdet også i næste sæson råder over den 26-årige back.

- Han er en stærk defensiv back, som har en enorm stolthed i det defensive og hårde arbejde. Mange modstandere kan nok skrive under på, at det til tider kan være mindre sjovt at være på isen samtidig med Jannik, siger han.

- Janniks viljestyrke har indtil nu kastet to mesterskaber af sig, så han er vigtig for os i bestræbelserne på at gå endnu en god og lang sæson i møde.

Seks udlændinge i truppen

Med Jannik Christensens underskrift tæller holdet nu to målmænd, syv backs og tolv forwards. Udover danskerne tæller truppen seks udlændinge fra henholdsvis Finland, Sverige, USA og Canada.

- Vi synes, at vi har fået sammensat et spændende og slagkraftigt hold, hvor der er en god blanding af rutine og unge talenter. Det er ikke utænkeligt, at vi undervejs vælger at forstærke os yderligere, men foreløbig har vi en god tro på disse 21 spillere, siger Thor Dresler.

Esbjerg Energy spiller sæsonens første ligakamp fredag den 14. september hjemme mod Herlev Eagles.

Esbjerg-knægt fuldender Energy-truppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce