Esbjerg-knægt bliver i Energy

Trøje nummer 48 tilhører fortsat Niklas Andersen i Esbjerg Energy, da den 20-årige forward har fornyet sin aftale med klubben. Foto: Esbjerg Energy

Esbjerg-knægt bliver i Energy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årige Niklas Andersen er klar til sin femte sæson for Esbjerg Energy efter sommerferien.

FORLÆNGELSE: Niklas Andersen tørner også i næste sæson ud for Esbjerg Energy.

Den 20-årige Esbjerg-knægt har forlænget sin kontrakt med den vestjyske klub for endnu en sæson, og han lægger ikke skjul på, at det er med udvikling for øje, at han bliver i barndomsklubben.

- Jeg føler, at Esbjerg Energy er det rigtige valg for mig, da jeg kender mine holdkammerater og trænere, og de kender mig. Min seneste sæson var meget op og ned i præstationerne, så jeg føler bestemt, at jeg har mere at bevise - ikke mindst over for mig selv. Jeg skal være mere målfarlig og udnytte mit gode skud, så jeg håber at blive endnu mere kampafgørende i den nye sæson, siger Niklas Andersen i en pressemeddelelse.

Et af de bedste skud

Assistenttræner Thor Dresler glæder sig over forlængelsen med en af de lokale drenge.

- Det er utroligt vigtigt, at vi i Esbjerg har en evne til at udvikle spillere på alle niveauer, og det varmer altid, når lokale spillere med stort potentiale vælger at forlænge deres kontrakter. Niklas vil starte sin femte sæson i ligaen - alle i Esbjerg. Han er også stadig ung, og trods sine kun 20 år har han et af de hårdeste og bedste skud i ligaen, og desuden kan Niklas bidrage med en god fysik i form af høj fart og god styrke i nærkampsspillet, siger Thor Dresler.

I den netop overstået sæson blev det til syv mål og ti assister i 55 kampe for Niklas Andersen

Esbjerg-knægt bliver i Energy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce