Esbjerg Energy skal sætte i slutspurt

Nikolaj Henriksen stod en vigtig kamp, da Esbjerg Energy fredag mødte Rødover Mighty Bulls. Han reddede blandt andet to straffeslag, da kampen skulle afgøres. Arkivfoto: Chresten Bergh.

Esbjerg Energy skal sætte i slutspurt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teoretisk set kan Esbjerg Energy stadig nå at ende på en fjerdeplads inden slutspillet. Det kræver dog, at de får maksimumpoint i de sidste tre kampe. Den første er mod Aalborg Pirates på udebane.

Esbjerg Energy: Det kræver en slutspurt, hvis Esbjerg Energy skal nå at overtage fjerdepladsen i tabellen inden slutspillet. Der er tre kampe tilbage, som skal vindes i ordinær spilletid. Første modstander bliver på udebane mod den nuværende nummer fire, Aalborg Pirates.

Men udover maksimumpoint i de sidste kampe kræver fjerdepladsen også, at Aalborg Pirates kun skraber to point sammen i deres sidste kampe.

Selvom det er et lidt kompliceret regnestykke, så synes Esbjerg Energys målmand Nikolaj Henriksen, at holdets situation er ret enkel.

- Det er simpelt nok, det er jo en situation, hvor vi spiller om hjemmebanefordel, og det vil vi selvfølgelig meget gerne have. Der er god stemning på holdet, og vi er optimistiske og glæder os mest af alt bare til slutspillet, siger han.

Helt så ubekymret ser han dog ikke på tirsdagens modstander.

- Det bliver en svær kamp, det ved vi godt. Aalborg har et godt hold. Men samtidig har vi slået dem to gange i de sidste to kampe, vi har spillet mod dem, og ved, vi har en chance for at vinde. De har nogle sindssyg dygtige individuelle spillere, og vi bliver nødt til at lukke ned for dem, hvis vi skal have en chance, siger målmanden.

Optakt
Ishockey, metalligaenTirsdag klokken 20.30 Aalborg Pirates - Esbjerg Energy

JV-tipper: 0-2

Der er muligheder

Aalborg Pirates er dog langt fra det niveau, som sidste år sikrede dem mesterskabet. Det betød, at de for to kampe siden fyrede deres træner.

- De havde fået et udtryk, hvor de lignede et hold, der ikke gad kæmpe for hinanden. Man sad med fornemmelsen af, at hvis de gav sig 100 procent, så ville det være et helt andet hold, siger sportsjournalist på Nordjyske, Claus Jensen, der følger holdet tæt.

Selvom noget af gnisten er kommet tilbage efter trænerskiftet, er der stadig langt til sidste års topform. Derudover mangler holdet også sin kaptajn, Julian Jacobsen, som er ude med en skade. Derfor spår Claus Jensen muligheder for Esbjerg Energy.

- Jeg tror, at hvis Esbjerg slår til, så er det ikke et genrejst Aalborg-hold, de kommer til at møde. Så der er muligheder. Når først Aalborg møder lidt modgang, så ligner det, at de går lidt i panik, og usikkerheden kommer ret hurtigt, siger han.

Esbjerg Energy skal sætte i slutspurt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce