Esbjerg Energy løb tør for energi i bronzekampen

Esbjerg Energy tabte 1-4 i bronzekampen mod Rungsted. Til sidst lignede det, at holdet ikke havde flere kræfter, og så scorede Rungsted tre gange. Arkivfoto: Chresten Bergh

Esbjerg Energy løb tør for energi i bronzekampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1-4 tabte Esbjerg Energy til Rungsted i kampen om bronze. De trætte Energy-spillere tabte det hele i tredje periode.

Ishockey: Der blev snakket om stolthed. Der blev snakket om selvforståelse. Om professionalitet og ærekærhed. Om at repræsentere klubben til det sidste.

Men én ting er snak, noget andet er handling.

Det var ikke, fordi Energy-spillerne ikke repræsenterede deres klub ordentligt.

Eller fordi man kan sætte en finger på andet, end at de ikke vandt.

Men fordi de ikke vandt, var det alligevel ikke godt nok. Et trist punktum på en trist sæson.

1-4 tabte Esbjerg Energy til Rungsted.

Kampen i tal
Esbjerg Energy- Rungsted 1-4(1-1,0-0, 0-3)Målscorere: 0-1 Morten Jensen(02.20), 1-1 Justin Crandall(05.00), 1-2 Jake Hansen(50.13), 1-3 Morten Jensen(58.18), 1-4 Morten Green(59.39)

Udvisninger

Esbjerg Energy: 3x2 minutter

Rungsted: 3x2 minutter

Tilskuere: 1627

Trætte ben og selvmål

Måske kunne det mærkes, at man havde spillet kamp dagen før. Måske kunne det mærkes, at serien mod Aalborg gik ud i syv hårde kampe.

I hvert fald så Energy-spillerne langsomme ud til at starte med. Og den formentlig mest friske mand, Nicolaj Henriksen, der havde erstattet Mathias Seldrup i målet, så rusten ud. Han lod en nem puck slippe ind efter to minutter. Det lignede endda et selvmål. Men Morten Jensen fik æren.

Så kom der til gengæld lidt gang i Energy. Skøjterne flyttede sig lidt hurtigere, og chancerne blev flere. Og efter et par Energy-afbrændere satte Justin Crandall pucken i mål til 1-1.

Et passende farvel

Men Energy kunne ikke få gang i spillet. Ikke sådan rigtig. Det var for sløset, for uskarpt. Selv ikke da Mike Vernace fik to gange to minutter, kunne Energy-spillerne udnytte det. De kom tæt på, men den sidste skarphed manglede. Og

Det gjorde den også for Rungsted. I hvert fald i anden periode. Og så reddede Nicolaj Henriksen også et par store chancer.

Og måske var det det med de trætte ben igen. For Rungsted slog til i tredje periode. Først skøjtede Jake Hansen uhindret mod mål og satte pucken ind i nærmeste målhjørne.

Så skulle Energy satse. Det blev også til en sidste anstrengelse. Men så fik Colin Vock en udvisning, og det udnyttede Morten Jensen med det samme.

Og det blev også til et sidste mål. Passende nok var det Morten Green, der efter en lang og flot karriere, stopper. Han sendte pucken ned i et tomt mål fra egen halvdel. Til klapsalver og hyldestsang. Ikke bare fra Rungsted-tilhængerne, men også fra de fremmødte Energy-fans.

Og de havde da også tid til at hylde deres egne efter kampen. På trods af den skuffende sæson og det skuffende nederlag.

Esbjerg Energy løb tør for energi i bronzekampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce