Esbjerg Energy jagter den gode følelse

Esbjerg Energy skylder på hjemmebane - i de seneste tre kampe på egen is har holdet smidt en 2-0-føring væk og tabt. Foto: Chresten Bergh

Esbjerg Energy jagter den gode følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner Mark Pederson vil se sine spillere tænke sig bedre om og spille smartere i de kommende kampe.

Ni dages pause - og så et nyt tilløb i jagten på den gode følelse.

For det er den, Esbjerg Energy-træner Mark Pederson og hans spillere mangler og har manglet hidtil i en sæson, der har budt på flere skuffelser end succeser.

- Medgang og modgang er selvforstærkende, og man kan godt mærke, at vi har manglet letheden og sikkerheden i vores spil, siger Mark Pederson.

- Da jeg senest så jer tabe hjemme til Rungsted, sad jeg bagefter med en fornemmelse af, at det var svært at se, hvor forbedringen skal komme fra - forstår du den bekymring?

- Det gør jeg egentlig godt, men igen hænger meget sammen med selvtillid. Når jeg ser Rungsted spille i denne sæson, er det som om, spillerne er 20 procent end i sidste sæson, og det er de jo ikke. De har bare mere selvtillid. Den mangler vi lige nu, og den får du kun ved at vinde.

Selvtillid fik Esbjerg Energy tanket lidt af i Herning for lidt over en uge siden i Herning. Mark Pederson havde gerne fulgt op på den succes med det samme, men efter landskamppausen forventer han tirsdag aften mod Hvidovre at se sine spillere tage tråden op fra 5-2-sejren i det midtjyske.

- Vi tager stadig for mange dumme udvisninger, og det har kostet os dyrt. Det er godt, at vi er ivrige og vil hjælpe holdet, men vi skal gøre det på den rigtige måde og spille smart, siger Mark Pederson.

Optakt
IshockeyIsligaen

19.00

Esbjerg Energy-Hvidovre

Esbjerg Energys trup

Ingen ændringer

JV tipper

4-2

Esbjerg Energy jagter den gode følelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce