Esbjerg Energy henter All Star-spiller hjem igen

Mark Derlago skal spille i den gulde Energy-trøje i den kommende sæson. Foto: Jan Korsgaard

Esbjerg Energy henter All Star-spiller hjem igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Særdeles temperamentsfuld, men også noget af en målmaskine. Man får det hele med canadiske Mark Derlago, og Energy-cheftræner Mark Pederson glæder sig over at have den rutinerede forward tilbage.

92 point i 51 kampe - og så sluttede han ellers lige sæsonen af med at få sig fem spilledages karantæne for at gå løs på SønderjyskE's Steffen Frank i den sidste kamp i DM-finalen.

Mark Derlago er en fantastisk ishockeyspiller, når han formår at tøjle temperamentet - og nu er den 32-årige forward så tilbage Esbjerg Energy på en etårig aftale.

- Det er en spiller, jeg ken­der rigtig godt og har trænet i flere omgange. Du ved præcis, hvad du får med ham - en sublim målscorer, en spiller med gode lederegenskaber som er meget professionel, der bare elsker at spille ishockey. Sådan en type kan alle mandskaber bruge, og han kender jo ligaen og omgivelserne her i Esbjerg, siger cheftræner Mark Pederson.

Derlago spillede for Energy sæsonen 2014-15 og leverede på øverste spillemæssige hylde sammen med Andrew Clark, der dog ikke følger med denne gang.

Både Derlago og Clark fik en plads til ligaens All Star-hold, men Energy måtte i den sæson se sig slået i finalen af SønderjyskE med 4-1 i kampe.

Går efter guldhjelmen

Denne gang skal sølv veksles til guld.

- Jeg kommer jeg tilbage for at vinde mesterskabet. Holdet skal være med helt fremme, og jeg ville elske at vinde en guldhjelm med Esbjerg, understreger Mark Derlago, der gennem hele karrieren har været noget af en målmaskine.

Det har også været tilfældet efter det første ophold hos Esbjerg Energy. Statistikken efter to sæsoner hos det japanske hold Nikko Icebuks og senest hos de daværende mestre fra Nottingham Panthers i England lyder på 183 point i 162 kampe.

­- Min familie og jeg har kun gode minder fra tiden i Esbjerg, så jeg er meget begejstret for at være tilbage. Det spiller selvfølgelig ind, at Mark Pederson fortsat er træneren - han er bare en træner som du vil spille for og vinde under.

Esbjerg Energy henter All Star-spiller hjem igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce