Energy-træner: Vi startede skidt

Mark Pederson mener, at Esbjerg Energy startede skidt. Vendepunktet blev Felix Scheels scoring i slutningen af første periode. (Foto: Frank Cilius/Scanpix 2018)

Energy-træner: Vi startede skidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energys cheftræner, Mark Pederson, mener, at holdet startede skidt. Spillerne spillede ikke simpelt. Felix Scheels mål var vendepunktet.

REAKTIONER: Esbjerg Energy vandt 4-2 over Aalborg Pirates. Men esbjergenserne startede kampen skidt. Aalborg kom foran, og Energy var i problemer.

- Vores start var ikke god. Vi spillede ikke simpelt. Vi blev frustrerede. Det var et vigtigt mål i slutningen af perioden, og fra da af spillede vi bedre, siger cheftræner Mark Pederson om starten og Felix Scheels mål i slutningen af første periode, der blev vendepunktet for Esbjerg Energy.

- Vi kom godt tilbage fra første periode. Den var ikke, som vi havde snakket om. Efter den bidrog alle fire kæder og et vigtigt mål af fjerde kæde. Vi lavede nogle store blokeringer. Inklusiv Jannik Christensen, der fik pucken i hovedet, og det drog de så fordel af og udlignede, siger Pederson om 2-2 målet.

Nogle gange skal man være heldig

Held spillede også en rolle for esbjergenserne. Det mener Mark Pederson ellers ikke, at Esbjerg Energy har haft meget af i de seneste kampe.

- Vi fik et par powerplay-mål. Og så havde vi et skud, der vist nok ramte en af deres og gik ind. Det var heldigt, og det har man brug for. Det har vi ellers ikke haft meget af i de to kampe, vi har tabt mod dem, siger Pederson.

Energy-træner: Vi startede skidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce