Energy-spiller: Forskellen var de to udvisninger

Esben Nielsen i kamp mod Aalborg Pirates. Energy endte med at tabe semifinaleserien, og holdet må nu ud i to bronzekampe mod Rungsted. Arkivfoto: André Thorup

Energy-spiller: Forskellen var de to udvisninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energys Esben Nielsen mener, at de to udvisninger, holdet fik, da det var foran, blev afgørende. Esbjerg Energy tabte 2-4.

REAKTIONER: Esbjerg Energys finaledrøm er slukket. Holdet tabte 2-4 til Aalborg i den afgørende kamp syv. Men det kunne være gået anderledes. Energy førte 2-1, men så fik Justin Crandall og Taylor Fleming udvisninger kort efter hinanden.

- De får en fem mod tre og scorer på den. Kampen lå lige på vippen der, så det var en vigtig scoring, de fik, siger Esben Nielsen om udligningen til 2-2.

Det var en tæt serie mellem Aalborg og Esbjerg Energy. Og Esben Nielsen kan finde mange ting, esbjergenserne skulle have gjort bedre.

- Det har været en lang, hård, god serie. Man kan stå her og sige mange ting, vi har gjort galt og godt. Nogle gange spiller vi for kompliceret. Vi har heller ikke været skarpe nok, siger han.

Det var tredje sæson i streg, Esbjerg Energy skulle ud i en kamp syv.

- Vi har hele tiden, selv da vi kom bagud 2-3 i kampe, troede vi på, at det nok skulle lykkes. Vi spillede godt langt hen ad vejen og kom også foran. Og så får de et powerplay og scorer til 2-2 og 3-2, siger Nielsen.

To bronzekampe

Esbjerg Energy skal nu ud i to kampe mod Rungsted om bronze. Det var ikke, hvad holdet havde forventet.

- Det er frustrerende. Det er ikke, hvad vi havde regnet med. Det er ikke, hvad vi startede med at træne hen imod i sommer. Det er surt. Men nu må vi repræsentere vores klub, og vi har to kampe tilbage i sæsonen, og dem skal vi vinde, siger Esben Nielsen.

Energy-spiller: Forskellen var de to udvisninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce