Energy forlænger med rutineret Esbjerg-dreng

Sune Hjulmand, her med det traditionelle slutspilsskæg, glæder sig til at indvie den nye hockeyarena i Esbjerg, når slutspillet starter. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Energy forlænger med rutineret Esbjerg-dreng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Publikumsfavorit", "kulturbærer" og "Esbjerg-dreng" er nogle af de ord, som Esbjerg Energy selv bruger til at beskrive Sune Hjulmand. Den rutinerede forward har underskrevet en ny toårig kontrakt med klubben.

ISHOCKEY: For 14. sæson i træk er Sune Hjulmand klar til at skøjte ud på isen for Esbjergs bedste ishockeyhold, når den nye sæson om ikke alt for længe starter. Esbjerg Energy oplyser i en pressemeddelelse, at den 29-årige forward har underskrevet en ny toårig aftale.

Hjulmand fik debut på det daværende EfB Ishockey tilbage i 2005/06-sæsonen, og i den kommende sæson vil han højst sandsynligt runde 600 ligakampe for klubben. Det er tredjeflest af alle i ishockeyens historie i Esbjerg.

- Jeg er stolt af at have været med i så mange år, ikke kun ishockeymæssigt, men også mentalt, da det kræver hårdt arbejde hver dag. Men jeg føler, at jeg stadigvæk kan bidrage med en masse, og jeg elsker at spille ishockey, siger Sune Hjulmand.

Mange år tilbage endnu

I sidste sæson spillede Hjulmand, der er fra Esbjerg og fik sin ishockeyopdragelse i Esbjerg IK, samtlige 64 kampe for Energy. I alt blev det til 13 point.

- Jeg har en forventning om, at jeg kan blive ved med at spille ishockey i mange år endnu, så derfor var der ingen betænkningstid hos mig ved at lave en toårig aftale med Esbjerg Energy - det er her, jeg ønsker at spille, siger han.

Han fortæller i pressemeddelelsen, at det ikke er afgørende for ham at lave en masse mål og assister, men at han vil udfylde den rolle, som træneren ønsker. Det er ofte at arbejde hårdt.

- Kroppen kan fortsat holde til det, og selvom jeg ikke er 21 år længere, så føler jeg stadig, at jeg lærer en masse hver dag - det er også dét, der driver mig, siger Sune Hjulmand.

- Det handler udelukkende om, at holdet får succes, og det tror jeg på, at vi får igen i år.

Ved siden af karrieren som ishockeyspiller arbejder Sune Hjulmand 28 timer om ugen som pædagogmedhjælper på Tjæreborg skole.

Energy forlænger med rutineret Esbjerg-dreng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce