Annis bordeller åbner dørene igen

Selvom den store rufferisag mod Anni Fønsby stadig efterforskes, dyrkes der igen lagengymnastik på brystbombens bordel i Hasselager syd for Århus.
Foto: scanpix

Annis bordeller åbner dørene igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

velkommen: Selvom den store rufferisag mod Anni Fønsby stadig efterforskes, dyrkes der igen lagengymnastik på brystbombens bordel i Hasselager syd for Århus.

- Døren er åben. Gå bare ind, står der ifølge Ekstra Bladet på døren ind til bordellet på Stationsvej i Hasselager.

Et bordel, hvor Anni Fønsby og Erik Damgaard selv har været meget tilstede. For halvandet år tilbage var naboer vidner til, at bordellet blev sat i stand. Det skulle angiveligt huse to værelser med hver sin dobbeltseng og et mindre rum med en gabestok. Det skriver Ekstra Bladet.

Også på bordellet i Albanigade 13 i Odense er der aktivitet, og på telefonsvareren oplyses det, at håndværkere er i gang med at sætte stedet i stand. Ifølge Ekstra Bladet er der dog ingen meldinger om, at Erik Damgaard, som tidligere har ageret handyman på hustruens bordeller, arbejder på stedet.

Det er dog ikke alle Annis bordeller, der igen tager imod kunder. Bordellet i Søren Møllers Gade i Randers er stadig lukket, og det samme gælder både for bordellet på Østerbro i København og for det berømte A-gruppen, der ligger på Sankt Kjelds Plads 6. Også i Ringsted er aktiviteterne lukket ned, og hjemmesiden ringstedmodellerne.dk er ligefrem blevet slettet.

BT

Annis bordeller åbner dørene igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.