Den gode debat på jv.dk

Foto: Ulrik Pedersen

Den gode debat på jv.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkommen til debatten på jv.dk.

Du er altid velkommen til at deltage i debatten. Vi ønsker at formidle en saglig og livlig debat om aktuelle emner.

Debat om artikler på jv.dk skal holdes i en sober tone uden brug af nedsættende ord og formuleringer. Hvis det ikke sker, forbeholder JydskeVestkysten sig ret til uden forudgående varsel at fjerne indlæg og brugeres adgang til at kommentere artikler.

Hvis du mener, der er debatindlæg, som er i strid med vores regler, kan du kontakte redaktionen på webred@jv.dk.

Hvis du er blevet udelukket fra debatten på jv.dk eller én af vores Facebook-sider og ønsker at deltage i den igen, kan du sende en begrundet anmodning til webred@jv.dk.

Du kan herunder læse en uddybning af vores debatregler:

Brug dit rigtige navn:
Kommentarer fra falske profiler vil blive slettet og brugeren blokeret fra siden.

Hold en god tone og respektér dine meddebattører:
Vi accepterer ikke stødende eller nedladende sprogbrug, personangreb, chikane, injurier og opfordringer til vold samt andre forhold, der er ulovlige eller som strider imod Facebooks retningslinjer.

Hold dig til sagen:
Hvis du konsekvent afsporer debatten, risikerer du at få slettet kommentaren.

Tænk på ikke at spamme:
Gentages en kommentar unødigt, forbeholdes retten til at slette den. Det samme gælder kommentarer, der kopieres fra andre sider eller grupper.

Reklamer ikke:
Du må ikke reklamere for andre virksomheder, sider eller lignende. Det gælder også underskriftsindsamlinger, indsamlinger og lignende.

Vær opmærksom på, at vi som udgangspunkt ikke sletter kommentarer, med mindre de bryder med ovenstående retningslinjer. Du kan dog alligevel risikere, at dine kommentarer slettes eller skjules fra vores side - eksempelvis hvis en anden bruger har rapporteret din kommentar direkte til Facebook.

Formkrav til læserbreve er:
Et læserbrev må maksimalt være 1400 tegn – inklusive mellemrum. I særlige tilfælde modtager vi indlæg på 2300 tegn inklusive mellemrum – men i sådanne tilfælde kan der være ventetid på publicering, da det ikke er alle dage, der er plads til de lange indlæg.

Husk altid navn, adresse og stillingsbetegnelse. Send også meget gerne et billede med af dig selv, som vi kan bruge som byline-billede.

Henvises til artikler eller indlæg, oplyses den præcise dato, som den pågældende tekst har været bragt.

Overskrider dit netop indsendte læserbrev ovenstående grænser, er du meget velkommen til at forkorte og at genfremsende det. Redaktionen forbeholder sig i øvrigt ret til at forkorte indsendte indlæg, eller at bede skribenten om at forkorte.

Debatindlæg, der vedrører generelle emner eller har bredere appel end lokalområdet, sendes til mailadressen debat@jv.dk.

Debatindlæg, der mest har interesse i en bestemt kommune, sendes til redaktionerne i de enkelte kommuner. Mailadresserne står nederst på denne side.

Har dit indlæg mere landsdækkende karakter end JydskeVestkystens regionale dækningsområde, forbeholder vi os desuden retten til at videresende indlægget til vores Danmark-sektion, der dækker alle Jysk Fynske Mediers udgivelser. Redaktionen kan kontaktes på opinion@jfmedier.dk.

JydskeVestkysten betaler ikke for debatindlæg eller kronikker.

Mailadresser på vores lokalredaktioner:

Aabenraa: redaktion.aabenraa@jv.dk

Billund: redaktion.billund@jv.dk

Esbjerg: redaktion.esbjerg@jv.dk

Haderslev: redaktion.haderslev@jv.dk

Kolding: redaktion.kolding@jv.dk

Sønderborg: redaktion.soenderborg@jv.dk

Tarm: redaktion.tarm@jv.dk

Tønder: redaktion.toender@jv.dk

Varde: redaktion.varde@jv.dk

Vejen: redaktion.vejen@jv.dk

Den gode debat på jv.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.