Indbrudstyve kom ind igennem Dagli' Brugsens tag

Det er det her hul, som de ubudne gæster kom ind i butikken igennem. Foto: Dan Pedersen.

Indbrudstyve kom ind igennem Dagli' Brugsens tag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukendte gerningsmænd brød natten til onsdag ind i Dagli' Brugsen i Arrild. De havde medbragt værktøj og har skåret sig ind igennem butikkens tag.

Arrild: Politiet oplyser, at de natten til onsdag klokken 00.45 var ved Dagli' Brugsen i Arrild ferieby efter butikken havde haft besøg af ubudne gæster. Ukendte gerningsmænd havde skaffet sig adgang til forretningen på ulovlig vis ved at kravle op på butikkens tag og fjerne tagplader for til sidst at skære hul i loftet med værktøj.

Da gerningsmændene var i gang med at skaffe sig adgang til butikken, gik alarmen. Det gjorde, at politiet og butikkens personale hurtigt var til stede, men ikke hurtigt nok, for de udbudene gæster nåede at slippe væk inden politiet og personalet nåede frem. Til gengæld betød det, at tyvene ikke fik noget med sig.

- Alarmen gik, og det er der ingen tvivl om har forstyrret dem, siger en træt Dan Pedersen, der er brugsuddeler i Dagli' Brugsen. Han fik sin nattesøvn forstyret, da han måtte tage tage hen til butikken midt om natten.

Ikke drengestreger

Gerningsmændene nåede som beskrevet ikke at få udbytte ud af deres anstrengelser, men Dan Pedersen synes, at tyvene virker ret professionelle i deres fremgangsmåde.

- Det er en ret kreativ måde, de er kommet ind i butikken på. De har haft specifikke værktøjer med, så det ligner ikke drengestreger, siger han.

Indbruddet har efterladt et stort hul i loftet i butikken, som Dan Pedersen forventer, at forsikringen betaler.

- Jeg har endnu ikke noget overblik over udgifterne til det her, men der er ingen tvivl om, at det kommer til at løbe op i mange penge, men heldigvis er butikken forsikret, afslutter Dan Pedersen.

Indbrudstyve kom ind igennem Dagli' Brugsens tag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce