Vi bruger cookies!

jv.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.jv.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Krummer i far og søn: Landets bedste rugbrød bages i Løgumkloster

Kelle og Dennis Andersen fra Klosterbageriet havde indsendt tre rugbrød - hvoraf de to blev udtaget som værende blandt de 10 bedste rugbrød. Nu er de så mestre i at bage rugbrød.
Foto: Hans Christian Gabelgaard

Krummer i far og søn: Landets bedste rugbrød bages i Løgumkloster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MESTERSKAB: Kell og Dennis Andersen fra Løgumkloster bager det bedste rugbrød i Danmark.

Duoen har netop fået besked om, at parrets kartoffelrugbrød med hjemmelavet surdej er landets bedste rugbrød.

- Nu skal vi hjem og sælge flere rugbrød, lyder det fra Kelle Andersen, Klosterbageriet.

Konkurrencen "Danmarks bedste Rugbrød" blev afviklet i Aarhus på Store Torv. Her kårede et dommerpanel altså rugbrødet fra Løgumkloster til det bedste.

Rugbrødet indeholder ikke mindre end 300 gram kartofler per 1000 gram, som et rugbrød vejer. Foruden den hjemmelavede surdej er brødet rullet i kartoffelchips.

Ud over de to bagere medvirkede også sønnen Søren Andersen, der er chef på Sønderjysk Rugbrødsbageri i Hellevad.

Trioen tager mesterskabet med ophøjet ro. I morgen er der atter en dag, men som farmand Kell siger:

- Vi får os en øl på vej hjem i bilen.

Og de spiser ikke brød til.
Rugbrødsvinder: Hemmeligheden ligger i surdejen

Ingen forbindelse til JobKlik...

Ledige jobs i Syddanmark