Vi bruger cookies!

jv.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.jv.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Musiker åbner pandekageparadis i Esbjerg

Mads Anderskouv har tidligere gjort karriere som både musiker og embedsmand i Sikkerhedsstyrelsen. Nu har han i stedet åbnet Bluesette Pandekage Diner i Kirkegade. Foto: Dorthe Lodberg

Musiker åbner pandekageparadis i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en spiller har meldt sin ankomst på den esbjergensiske madscene. Denne gang i Kirkegade og med pandekager på menuen.

Esbjerg: Bluesmusik, statskundskab og pandekager. Selv om de tre ikke umiddelbart har mange fællesnævnere, er der alligevel en: Mads Anderskouv. Efter mange års erhvervsmæssig rodløshed, springer han nu ud som pandekagemester i sit helt eget crêperie.

Det nye spisested med navnet Bluesette havde første åbningsdag lørdag, men duften af pandekager har bredt sig omkring Kirkegade 23 i et par uger nu.

- Vi tyvstartede med lidt gadesalg, mens vi gik og ventede på en bevilling fra kommunen og fik det sidste på plads indenfor, forklarer Mads Anderskouv, der tidligere har gjort sig som embedsmand i Sikkerhedsstyrelsen, bluesmusiker og guitarist i popbandet Spar2.

At det er pandekager, han har valgt at servere, skyldes ifølge ham selv alsidigheden.

- Pandekager kan spises til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert. Det er da både smart og praktisk, for kunderne kan vælge ud fra samme menu hele dagen igennem, siger indehaveren.

Nyt i Esbjerg Storcenter: Støckler åbner tøjbutik
Når der åbner så mange restauranter og caféer i Esbjerg lige nu, fortæller det mig, at her er et marked, der er værd at få en bid af. Desuden har jeg noget, ingen af de andre har: pandekager.
Mads Anderskouv

Mange om buddet

På menukortet er der ni madpandekager med eksempelvis laks, skinke, kylling og kebab og 15 søde pandekager med alt fra havtorn til Nutella, marmelade og is.

Signaturpandekagen, en "Bluesette" serveres med blåbær, karamel, knuste Digestive-kiks, vaniljeis, flødeskum og Kahlua eller Bailey.

- Vi laver pandekagerne i både en hvede, en boghvede og en glutenfri version. Vi har valgt at arbejde med en meget simpel pandekageopskrift, for at kunne have fri leg med fyldet, forklarer indehaveren, der har begge arme fyldt med plaster.

- Panderne er meget varme, og jeg er nok lidt en glad amatør, siger han og indrømmer, at han aldrig før har lavet pandekager til andet end husbehov.

At der i forvejen kæmpes mellem de mange nytilkomne spisesteder om esbjergensernes gunst, bekymrer ham ikke synderligt. 

- Når der åbner så mange restauranter og cafeer i Esbjerg lige nu, fortæller det mig, at her er et marked, der er værd at få en bid af. Desuden har jeg noget, ingen af de andre har: pandekager, siger Mads Anderskouv.

Bluesette har hjemme i Kirkegade 23 og har åbent mandag-torsdag fra 11.00-19.00 og fredag og lørdag fra 11.00-22.00.

Ingen forbindelse til JobKlik...

Ledige jobs i Syddanmark