Vi bruger cookies!

jv.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.jv.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Ras og "søster" får nyt navn og nye åbningstider

Ricco Jensen fylder "gammel vin" på nye flasker. Ras2ranten og Ras får nyt fælles navn og logo. Men konceptet er det samme: godt og enkelt. Arkivfoto: Andé Thorup

Ras og "søster" får nyt navn og nye åbningstider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ras2ranten, der er den ene halvdel af RAS på Torvet skifter til vintertid. Samtidig får de to steder et fælles navn: Ras Gastro og Malt.

HADERSLEV: At tænke nyt - er faktisk slet ikke nyt på Ras2ranten i Haderslev, At tilpasse sig, både når det gælder skiftende årstider og nytænkning omkring mad, er jo præcis det vi er gode til, lyder det fra indehaver Ricco Jensen.

Han har netop omdøbt beværtningen RAS og restauranten Ras2ranten til RAS Gastro og Malt.

- Der skal være mere synergi mellem de to steder, RAS og RAS2RANTEN, derfor ændres logoet til RAS Gastro & Malt, gastro symboliserer det vi er gode til på RAS2RANTEN og malt for vores passion for specialøl på RAS Navnet er kommet på menukortene, og det kommer hurtigst muligt på facaden, forklarer Ricco Jensen, der dog erkender, at det ikke er det hele, der er lutter lagkage.

Derfor får restauranten nye åbningstider og menukortet har også fået en afpudsning, og opdeles fremover i et frokostkort og et aftenskort.

Spis-ude-dage

- Vejret har ikke været med os i år. Solskinsdage har vi i år haft alt for få af. Så de lune plaider har været brugt flittigt igennem sommermånederne, og sidste år, var september en solfyldt og lun efterårsmåned. Det ødelægger dog ikke det gode humør på restauranten, men vi har måtte tænke anderledes og tilpasse os, siger Ricco Jensen, og fortsætter:

- At vi har valgt at opdele vores frokost og aftenmenu hænger også sammen med, at vi per 1. oktober vælger at holde vinter lukket mandag, tirsdag og onsdag. Torsdag holder vi frokost åben. Det samme gør vi søndag. Hvorimod vi holder åbent hele dagen frem til kl. 23.00 både fredag og lørdag. Vi har observeret vores gæster´s favorit "spis ude" dage igennem rigtig mange vintersæsoner. Så vi er der på de dage, hvor vi af erfaring ved, at vores gæster vælger at spise ude hen over vinteren, uddyber Ricco Jensen.

På de tre vinterlukkedage, er personalet at finde på RAS, som fortsat har åbent hver dag, året rundt.

- Det bliver spændende at prøve de nye åbningstider på restauranten i vinter og specielt glæder vi os til, at servere fra vores nye menukort, så det nok er en god ide at reservere bord igennem vinterperioden siger ejer Ricco Jensen.

Ingen forbindelse til JobKlik...

Ledige jobs i Syddanmark