Vi bruger cookies!

jv.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.jv.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Ældremad med sund fornuft


Ældremad med sund fornuft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Det er både logisk og sund fornuft, at duften af veltilberedt mad pirrer og øger appetitten også hos ældre. Af selvsamme årsag har regeringens ældreminister Thyra Frank også lavet en pulje på næsten en kvart milliard til etablering af køkkener på landets plejehjem. Bedre mad til de ældre, tilberedt om muligt i vante omgivelser, er kun en af vores prioriteter på ældreområdet.

Vi ønsker at prioritere ældreområdet ud fra et simpelt princip. Vi skal kunne se os selv, som bruger og beboer, i de kommunale tilbud. Kan vi ikke det, er de ikke gode nok!

Ældrepleje handler om både værdighed og ikke mindst om respekt. For er det derfor vigtigere, i første omgang, at sikre, at de ældre får både den rigtige og den tilstrækkelige hjælp.

Alle, der har gået igennem et forløb med sine forældre, været ved dem første gang hjemmehjælpen skulle komme, hjulpet dem på plejehjem og i sidste ende holdt dem i hånden i deres sidste stund, ved hvor vigtigt det her er. De tilbud vi tilbyder den enkelte ældre medborgere og deres pårørende, skal være opbygget og drevet af ansatte med både nærvær, menneskeligt engagement, omsorg, forståelse og respekt. Vi ønsker, i stedet for at bruge penge på konsulenter, at inddrage, lytte og udvikle ældreområdet sammen med de dygtige medarbejdere og ledere der hver dag står med opgaven.

Vi vil ikke bruge penge på konsulenter, og slet ikke når man med den anden hånd skærer ned på nattevagter og anden vital hjælp.

Udvalgsformand Thyge Nielsen har haft mulighed for at kommentere indlægget.

Regnskabstal Det Danske Madhus Varde A/S

Ingen forbindelse til JobKlik...

Ledige jobs i Syddanmark