Vi bruger cookies!

jv.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.jv.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Junkfood uden dårlig samvittighed


Junkfood uden dårlig samvittighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I bogen "Sund junkfood" præsenterer kogebogsforfatter og madfotograf Katrine Tuborgh et hav af lækre opskrifter til dig, som gerne vil spise "comford food" på den gode måde - uden dårlig samvittighed.

- Min mission er at gøre mad mere gennemsigtig. Vi skal vide, hvad vi spiser, og vi skal lære vores børn, at god mad ikke er noget, man bare køber færdiglavet, siger Katrine Tuborgh.

Hun håber, at hun med bogen kan gøre det lidt nemmere at lokke både små og store børn med i køkkenet.

- Her kan de være med til at lave alle deres yndlingsretter. Og når jeg har valgt. f.eks. at præsentere hele fem forskellige slags burgerboller, er det jo fordi, det er op til folk selv, om de vil gøre deres mad lidt grønnere, undgå gluten - eller de bare vil ha' klassikeren. Og jeg kan love, at uanset hvilken opskrift, man vælger, vil den altid være sundere end de færdiglavede boller fra supermarkedet, siger hun.

I "Sund junkfood" er der både opskrifter på burgere, pizza, hotdogs, nuggets, pommes frites, ketchup, valfler, milkshakes og meget andet.

Vejledende udsalgspris fra Gyldendal er 299,95 kroner. (lait)

Ingen forbindelse til JobKlik...

Ledige jobs i Syddanmark